понеділок, 08 серпня 2011 22:51

Хакери Anonymous зламали сайт міноборони Сирії

Хакери Anonymous зламали сайт міноборони Сирії

Офіційний сайт міністерства оборони Сирії в понеділок був зламаний хакерами з групи Anonymous і незабаром став недоступний.

Судячи з скриншотів головної сторінки сайту www.mod.gov.sy, зробленим перед тим, як він перестав працювати, хакери опублікували кілька провокаційних відеороликів і фотографій.

На цих кадрах можна побачити зіткнення повстанців з урядовими військами і закривавлених людей, які нібито є жертвами артилерійських атак по місту Хама.

Також на головній сторінці ресурсу з'явилося повідомлення, адресоване громадянам країни, в якому активісти пророкують швидке падіння режиму Асада.

Раніше державні телеканали Сирії повідомляли про те, що Башар Асад відправив у відставку міністра оборони країни, змінивши його на главу генерального штабу.

Тим часом арабські країни посилили свою позицію по відношенню до ситуації в Сирії. Так, найавторитетніша організація в сунітському ісламі - розташований в Каїрі університет Аль-Азхар - виступила з різкою критикою дій сирійської влади, які намагаються жорстко придушити масові акції протесту.

Раніше повідомлялося, хакери з угрупування Anonymous зламали сервер НАТО і скачали близько одного гігабайта секретних документів військового альянсу - принаймні, якщо вірити їхнім власним твердженням.

Зараз ви читаєте новину «Хакери Anonymous зламали сайт міноборони Сирії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути