пʼятниця, 27 січня 2023 13:03

Спецтема: Війна Росії проти України

Гумові танки на Запоріжжі встановив спецпідрозділ армії РФ – Єрін
3

Генштаб ЗСУ показав гумові танки ворога на Запорізькому напрямку
Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua
Генштаб ЗСУ показав гумові танки ворога на Запорізькому напрямку
У повномасштабній війні проти України армія РФ втратила, зокрема, понад 3 тис. танків та понад 124 710 військових (вбитими). Такі дані Генштабу ЗСУ на ранок 27 січня

У російській армії є спеціальні підрозділи, які займаються заходами введення в оману.

Ці підрозділи й прибули на Запорізький напрямок для встановлення надувних танків. Про це розповів керівник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Євген Єрін в телемарафоні "Єдині новини" 27 січня, передає Gazeta.ua.

"Про підрозділи, які прибули на цей напрямок, ми знали завчасно. Відстежуємо їхні дії, тому для нас це не стало несподіванкою, ми були готові до цього. Просто що зараз вони активніше розгорнули свою діяльність", – сказав Єрін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вже 12 країн у нашій танковій коаліції" – Зеленський

Про використання окупантами на Запорізькому напрямку гумових танків стало відомо 26 січня. Несправжні танки РФ здуваються і не виконують своє головне завдання, заявив напередодні Генштаб Збройних сил України.

"Російська армія "здулась" на Запорізькому напрямку. У той час, коли наші партнери погоджують поставки танків в Україну, окупаційна армія також нарощує присутність "танкових підрозділів"... Але, мабуть, вільне повітря козацького краю не підходить для "гумових" виробів окупантів", – йшлося у повідомленні.

У повномасштабній війні проти України армія РФ втратила, зокрема, понад 3 тис. танків та понад 124 710 військових (вбитими), за даними Генштабу ЗСУ на ранок 27 січня.

На 27 січня на Запорізькому напрямку фронту ситуація залишається стабільно складною. Росія продовжує завдавати артилерійського вогню, ракетних ударів по населених пунктах та цивільній інфраструктурі, є постраждалі серед мирного населення. Водночас підготовки до наступу РФ на Таврійському напрямку не спостерігається, заявив Євген Єрін.

Зараз ви читаєте новину «Гумові танки на Запоріжжі встановив спецпідрозділ армії РФ – Єрін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути