пʼятниця, 26 вересня 2008 07:47

Грузія призупинила імпорт електроенергії з Росії

Грузія призупинила імпорт електроенергії з Росії, що здійснювався по ЛЕП-220 "Салхино", що проходить територією Абхазії, передає агентство "Інтерфакс" з посиланням на керівника служби зі зв"язків з громадськістю компанії "Комерційний оператор електроенергетичної системи Грузії" (ESCO) Ані Брегвадзе.

"Коли і в яких об"ємах будуть відновлені перетікання між Грузією і Росією, проясниться в найближчий день", - повідомила Брегвадзе агентству.

Брегвадзе також додала, що припинені перетікання електроенергії між Грузією і Азербайджаном, що здійснювалися в паралельному режимі. В той же час вона відзначила, що Грузія відновила постачання своєї електроенергії до Туреччини.

Нагадаємо, що раніше грузинська влада неодноразово заявляла, що не потребують імпорту російської електроенергії. Так, в 2006 році "Об"єднана дистриб"юторська енергокомпанія Грузії" (ОДЕГ) припинила імпорт електроенергії з Росії.

Зараз ви читаєте новину «Грузія призупинила імпорт електроенергії з Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути