пʼятниця, 14 березня 2008 08:37

Грузія оголосила про провокацію з боку Південної Осетії

Грузія оголосила про провокацію з боку Південної Осетії
У результаті перестрілки в зоні грузино-осетинського конфлікту в ніч на п"ятницю отримав поранення житель грузинського села Ередві, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на заяву командувача миротворчими операціями збройних сил Грузії генерала МамаукиКурашвілі.

За його словами, група жителів невизнаної республіки Південна Осетія чисельністю до 10 осіб відкрила вогонь зі стрілецької зброї по позиціях грузинського миротворчого батальйону в районі сіла Ередві з позицій, зайнятих російськими миротворцями. Стрілянина тривала впродовж 10 хвилин. У результаті інциденту поранення в руку отримав 25-річний житель Ередві, повідомив Курашвілі.

"Нас хотіли втягнути в провокацію, щоб сталася сутичка між грузинським і російськими миротворчими батальйонами, але цей план провалився", – заявив командувач миротворчими операціями збройних сил Грузії, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Грузія оголосила про провокацію з боку Південної Осетії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути