середа, 28 січня 2009 14:00

Грузія може надати політичний притулок російському сержанту

Грузія розглядає питання надання політичного притулку молодшому сержантові російської армії Олександру Глухову, повідомляє департамент преси і інформації Міністерства закордонних справ Грузії. "У даний час розглядається прохання Глухова залишитися на території Грузії", - повідомляє департамент МЗС. Крім того, грузинська сторона звернулася з офіційною нотою до надзвичайного і повноважного посла Швейцарії, виконуючого обов"язки посла Росії в Грузії, щоб той виявив цікавість до долі російського військовослужбовця і ознайомився з його умовами в Грузії.

За інформацією Міноборони РФ, молодший сержант російської армії Глухов був захоплений грузинською стороною в Ахалгорському районі Південної Осетії і вивезений в Тбілісі. У той же час грузинські ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що Глухов попросив притулку в Грузії, відеозапис з його заявою продемонструвало напередодні МВС Грузії. Міноборони РФ спростувало повідомлення грузинських ЗМІ, назвавши їх "інформаційною провокацією".

Зараз ви читаєте новину «Грузія може надати політичний притулок російському сержанту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути