четвер, 01 грудня 2022 06:00

Гроші, слава й неймовірне кохання: чим і кого збагатить перший день зими – гороскоп на 1 грудня

Гроші, слава й неймовірне кохання: чим і кого збагатить перший день зими – гороскоп на 1 грудня
Нове неймовірне кохання зустрінуть Діви і Близнюки. Фото: pixabay.com

1 грудня до обіду не варто розглядати важливих питань. Ухвалені в першій половині дня рішення матимуть погані наслідки. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Загостряться суперечки між представниками різних поколінь, – каже астрологиня. – Бракуватиме толерантності. Пильнуйте за кермом. Аварійність на автошляхах буде високою. Гарний день для виявлення недоліків у роботі. Вони будуть особливо добре помітними. Зберігайте почуття гумору в складних ситуаціях. Гроші й славу перший день зими принесе Терезам і Козерогам. Нове неймовірне кохання зустрінуть Діви й Близнюки. Іншим знакам цього дня краще відкласти перше побачення. Викликати почуття в партнера буде важко. Частіше натраплятимете на брехунів та аферистів. Перехід на нове місце роботи буде невдалим. Порозумітися з новими колегами буде складно".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Будьте готові працювати вдвічі більше, ніж раніше. Те, що заробите у грудні, годуватиме вас у найближчі два – три місяці. Не чекайте ініціативи від коханих. Першими запросіть їх на побачення. Будьте щедрими на обійми.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Почуватиметеся безпорадно. Доведеться коритися волі інших. Не варто вирушати в мандрівку, розпочинати будівництво. Виникатимуть проблеми з підшлунковою залозою. Вчасно зверніться до лікаря. Обмежте споживання жирної їжі.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не варто повертатися на старе місце роботи чи повертати обтяжливі стосунки. Колишні партнери принесуть у ваше життя багато проблем.

Рак (22 червня – 22 липня)

Протягом дня зав'яжете багато знайомств, які не раз виручатимуть вас до кінця року. Будьте готові регулярно сідати за стіл переговорів, багато сперечатися і з'ясовувати стосунки. Грошей у кишені стає більше. Побалуйте себе дорогою покупкою.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Грошей у гаманці стане більше. Вам ітимуть назустріч. З'явиться кілька вигідних фінансових пропозицій. Не ігноруйте бажання партнера зблизитися з вами. Влаштуйте романтичний вечір чи прийміть запрошення на побачення.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Вас тішитиме справи на роботі. Уваги потребуватимуть діти. Вони регулярно потраплятимуть у халепу. Знадобиться терпіння та уміння щось порадити. Допоможіть їм налагодити стосунки з однолітками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто зважиться на всиновлення, розлучення та виїзд за кордон – любовний гороскоп на грудень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Вихід зі скрутного фінансового становища знайдете в середині місяця. На всі ваші плани і проєкти грошей вистачатиме. Дійти згоди з коханими буде непросто. Частіше відкладайте хатні справи заради спілкування з ними. Бережіть суглоби і зв'язки від вивихів і травм.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Сил буде достатньо, щоб гори звернути. Головне правильно обрати напрямок роботи. Не розпорошуйте власну увагу. Тоді не шкодуватимете, що багато чого не встигли. Варто затримуватися на роботі. Не відмовляйтеся від додаткового заробітку. Гонорари вас потішать.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

На ваші плече ляже багато проблем. Не переймайтеся. Вам під силу все розв'язати до кінця року. Фінансовий успіх не забариться. Скористайтеся можливостями покращити фінансове становище.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Навчіться спокійно сприймати усе, що відбуватиметься з вами. Будь-які експерименти у фінансові сфері закінчаться погано. Не розпорошуйте увагу на справи інших людей. Зосередьтеся на власній роботі, тоді досягнете бажаного результату.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Ви прагнете докорінних змін. Але реалізовувати плани краще в січні. Грошей постійно бракуватиме, хоча заробітну плату виплачуватимуть вчасно. Не обіцяйте матеріальної допомоги родичам і друзям.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Годі довіряти чужим оцінкам. Аналізуйте вчинки людей, а не розповіді про них від знайомих. Удача буде на вашому боці, але не варто зухвало ставитися до своїх обов'язків. Не всі справи підуть легко. Працюйте не покладаючи рук, щоб вашими невдачами не зловтішалися конкуренти. Грошей у кишені стає більше. Не варто лізти у сварку між родичами.

Астрологиня приголомшила фінансовим прогнозом на кінець року.У грудні зароблятимете там, де інші не сподівалися. Багато цікавих підказок відшукаєте в соцмережах. Більше читайте й обмінюйтеся досвідом.

Зараз ви читаєте новину «Гроші, слава й неймовірне кохання: чим і кого збагатить перший день зими – гороскоп на 1 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути