четвер, 14 березня 2024 09:10

Гроші прокладуть шлях у вашу кишеню - у чому головний секрет цього дня

Гроші прокладуть шлях у вашу кишеню - у чому головний секрет цього дня
Більшість важливих справ плануйте на першу половину дня. Фото: pixabay.com

14 березня принесе успіх і достаток. Бажання збігатимуться з можливостями. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня не бажано витрачати час на фантазії, - говорить астрологиня. - Беріться за справи на світанку. Протягом четверга слід подбати про надійну роботу поточного бізнесу. Можуть виникати проблеми з транспортом, паперами і постачанням необхідних матеріалів. Траплятимуться збої в роботі техніки. Більшість важливих справ плануйте на першу половину дня. Ввечері непорозуміння швидко перетворюватиметься на конфлікти. Не дратуйте тварин. Вони можуть виявляти агресивність. Домашнього улюбленця краще придбати наприкінці тижня. Підвищується плодючість організму. Легко буде завагітніти. Також легко буде розбагатіти. Гроші прокладуть шлях у вашу кишеню. Головний секрет цього дня - у вмінні тримати рот на замку. Не розголошуйте свої плани. Придивляйтеся і робіть висновки".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Зараз не варто купувати авто чи винаймати нове житло. Не розповідайте про свої плани і не вихвалятися впливовістю. Самі себе зурочите. Не дозволяйте себе умовити роботи те, чого не хочете. Прислухайтеся до інтуїції.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Бракуватиме упевненості в завтрашньому дні. Будьте оптимістом. Якщо життя підкладає лимон, приготуйте з нього лимонад. Відчуєте себе господарем ситуації. Вам вдаватиметься усе і одразу.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

День не підходить для придбання чогось великого і дорогого. Ініціативу в особистому житті віддайте коханим. Довіряйте їхнім рішенням.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не бійтеся конкурентів. Вам удаватиметься все, їм – нічого. Нові фінансові пропозиції будуть вигідними. Варто відіслати резюме. Роботодавці віддадуть перевагу вашій кандидатурі.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Зробіть щось особливе для рідних і коханих людей. Гарні дні для початку навчання. Розширюйте свої знання в обраній галузі. Шукайте гарних наставників і потрібну інформацію. Славу, гроші і нове кохання цей день принесе наполегливим та сміливим.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Будете популярні серед представників протилежної статі. Знайомтеся, ходіть на побачення. Легко зможете скинути зайву вагу і позбутися шкідливої звички.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До чиєї кишені гроші потечуть рікою - фінансовий гороскоп на березень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не намагайтеся догодити усім навколо. Щоб сподобатися комусь, залишайтеся собою. Не варто змінювати колір волосся. Фарба не приховає сивину. Робота перукаря розчарує.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Робитимете те, що треба, а не те, що хочеться. Задумаєтеся над зміною професії. Помітите в собі нові здібності. Ваші заробітки зростатимуть, якщо прислухатиметеся до власних бажань.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

До змін ставтеся як до пригоди. Довіряйте передчуттям. Не поспішайте купувати нерухомість. Там постійно доведеться щось ремонтувати. Це вдалий час для заміжжя. Щастя прийде у ваш дім.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Романтичні стосунки зайдуть у глухий кут. Не шукайте свою пару серед колишніх партнерів. Відновлення стосунків швидко розчарує. Одягайтеся тепліше, носіть зручне взуття, їжте те, чого хочеться. Це покращить ваше самопочуття.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не ностальгуйте за минулим. Робіть висновки і вчіться на помилках. Ранок та обід подарують масу приємних вражень. Відкривайте для себе щось нове. Це чудовий час, аби скуштувати нову страву чи коктейль, сходити на косметичні процедури чи масаж.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Записуватися на нові навчальні курси та шукати репетиторів краще на вихідних. Зараз навчання йтиме поволі. Вразливими будуть ясна. Якщо сумніваєтеся в діагнозі стоматолога, порадьтеся з кількома спеціалістами.

Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть головними щасливчиками цієї весни.

Зараз ви читаєте новину «Гроші прокладуть шлях у вашу кишеню - у чому головний секрет цього дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути