понеділок, 04 жовтня 2010 19:30

Готелі Трускавця постійно користуються великим попитом

 

Яким повинен бути справжній відпочинок? Поза всяким сумнівом, знайдуться десятки епітетів, якими можна охарактеризувати час, проведений під час законної відпустки. Скільки існує людей, стільки й думок щодо того, як по-справжньому потрібно відпочивати.  

І все ж більшість відпускників, особливо з числа мешканців великих міст, надають перевагу вибиратися подалі від галасливих мегаполісів.

Жахлива екологія в промислових центрах, проблеми з транспортом, велика кількість негативних емоцій - все це красномовно свідчить про те, що на час канікул має сенс відправитися подалі від "цивілізації". Сотні туристів щороку відвідують легендарний Трускавець, який вважається одним з центрів українського туризму
Звичка проводити відпустку в цьому західноукраїнському містечку сформувалася у тисяч людей досить давно. Ще за часів СРСР відрізнилися на виробництві трудівників нагороджували путівкою в ці місця - в даний час не зменшилась кількість бажаючих відмінно провести час відпочинку від важких робочих буднів.
Сучасні готелі Трускавця - це заклади європейського рівня, готові приймати тисячі відпочиваючих за сезон. Кожна людина, який прибув в місто, має можливість вибору: до уваги його представлені як фешенебельні готелі, забезпечені басейнами, тренажерними залами, соляріями, так і невеликі хостели, розраховані на малу кількість відпочиваючих.
Існує ще одна причина, чому готелі Трускавця не знають відбою від відвідувачів.
У ці місця з давніх пір приїжджають не тільки для того, щоб забути на якийсь час про робочі будні. Околиці курорту славні оздоровчими центрами, адже в Трускавці створені ідеальні умови для позбавлення хворого від численних недуг.
Відмінна екологія, віддаленість від промислових центрів, свіже повітря - сама атмосфера тутешніх курортів налаштовує на позитивний лад. Однак не тільки це приваблює сотні туристів до Трускавця.
Багато хто знає, що саме тут розміщені свердловини з водою, цілющі властивості якої визнані навіть офіційною медициною. Мінеральний склад джерел води дозволяє з успіхом використовувати її при лікуванні нервової, серцево-судинної, травної, ендокринної систем.

PR

Зараз ви читаєте новину «Готелі Трускавця постійно користуються великим попитом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути