вівторок, 26 липня 2011 14:37

Готель відкрив вакансію помічника по догляду за качками

Готель відкрив вакансію помічника по догляду за качками

У Мемфісі в готелі The Peabody відкрилась вакансія помічника фахівця з нагляду за качками, які проживають на території готелю, пише місцеве видання The Commercial Appeal. За словами глави качиної "служби" Джейсона Сенсата, необхідність в пошуку асистента виникла після того, як його колишній помічник вирішив залишити свій пост і присвятити себе роботі з клієнтами.

Сенсат розповів, що основні обов'язки асистента полягають у тому, щоб наглядати і дбати про качок, а також виконувати менеджерську роботу. Він також зазначив, що всі кандидати, які хочуть отримати роботу з качками, повинні відповісти на питання про те, як вони уявляють собі свій робочий день.

"Багато хто думає, що працювати з качками - це весь день стояти на місці та розповідати про них гостям готелю", - зазначив співрозмовник видання. При цьому він підкреслив, що насправді, асистент виконує багато рутинної роботи, наприклад, доглядає за гніздом, годує качок, супроводжує їх до місця купання і назад та піклується про їхнє здоров'я.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Мексиці знайдені останки качки-динозавра


Джейсон Сенсат повідомив, що про бажання отримати роботу асистента голови з нагляду за цими птахами заявили вже близько ста осіб. Як швидко глава "качиної" служби і його тепер уже колишній помічник сподіваються найняти нового працівника, не уточнюється.

Качки є мешканцями готелю протягом 78 років. За цей час вони стали частиною історії готелю і без них не обходиться жоден важливий захід. Більше того, качкам навіть присвячено спеціальний розділ на сайті The Peabody, де можна побачити їхні фотографії та дізнатися про їхнє життя на території готелю.

Нові качки заселяються в готель раз на три місяці, а їх попередників відпускають у дику природу. Після того як новачків (їх, як правило, п'ятеро) поселять у спеціально обладнаному гнізді, фахівець з нагляду за качками та його асистент починають навчати птахів - качки вчать кілька команд, а потім демонструють отримані навички гостям готелю.

Зараз ви читаєте новину «Готель відкрив вакансію помічника по догляду за качками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути