вівторок, 04 грудня 2007 09:13

Господар бару розстріляв відвідувачів: одного вбито, двоє поранені

У Челябінській області Росії власник бару "Три танкісти" підозрюється в розстрілі відвідувачів, у результаті чого загинув один уродженець Таджикистану, а двоє його земляків поранені.

Наразі обласна міліція веде розшук можливого вбивці.

Причиною стрілянини став конфлікт між власником бару і одним із потерпілих. Тиждень потому господар бару викликав приватне таксі, яким керував іноземний громадянин. За послуги пасажир платити відмовився і побив водія.

Розв"язка сталася 30 листопада. "У той нещасливий день таксист опинився в барі "Три танкісти" і в його власникові впізнав свого кривдника", - пояснили в прокуратурі. З розташованого поряд ринку шофер покликав своїх земляків, після чого "запропонував господареві бару з"ясувати стосунки".

Проте підприємець "зайшов у кухню бару, озброївся" і лише після цього "вийшов до таджиків". Після розстрілу злочинець із місця злочину втік. Зброю, з якої велася стрілянина, не встановлено.

Порушено кримінальну справу за ст.105 ч.1 (вбивство), ст.30 ч.3 і ст.105 ч.2 п."а" КК РФ (замах на вбивство двох чи більше осіб). Розслідуванням займається слідчий відділ Тракторозаводського району міста Челябінська, передає "Інтерфакс".

 

Зараз ви читаєте новину «Господар бару розстріляв відвідувачів: одного вбито, двоє поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути