субота, 21 вересня 2019 07:00

Гороскоп на вихідні: яким знакам краще лишитися вдома

Гороскоп на вихідні: яким знакам краще лишитися вдома
Відпочиньте на природі. Побудьте у гурті приємних людей. Фото: golos.ua

21 і 22 вересня можна дати волю фантазії і провести вихідні у незвичайний спосіб. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Основною темою цих вихідних будуть політичні події у країні, - розповідає астролог. - Проте не слід псувати собі відпочинок. Все одно суперечки не будуть конструктивними. Відпочиньте на природі. Побудьте у гурті приємних людей. Ці дні подарують дорослим трохи дитинства. Пильнуйте біля вогнища. Стережіться опіків".

За словами астролога, у вихідні краще лишитися вдома Тельцям, Ракам і Козерогам. У дорозі траплятиметься чимало неприємностей.

Овен

Зарплату затримають. Доведеться скористатися заощадженнями. Не купуйте побутової техніки. Ціна не відповідатиме якості.

Телець

Торгівля йтиме мляво. Майте грошовий запас для здійснення непередбачених витрат. Ви помилятиметеся у своїх оцінках дій партнерів. Не поспішайте засуджувати їх. Спочатку розберіться у ситуації, що склалася.

Близнюки

Не відправляйтеся на заробітки. Доброго прибутку не буде. Подбайте про матеріальну підтримку старших членів родини. Подавайте нужденним.

Рак

У вашому розпорядженні достатньо грошей. Але більшість з них може розійтися на розваги та вечірки. Зберігайте поміркованість. Не виходьте за рамки своїх можливостей. Ризикуєте наговорити зайвого дорогій людині. Краще змовчати. Не робіть боляче коханим.

Лев

Пильнуйте за своїми грошима. Можливі вагомі втрати через недбалість. Не беріть участі в азартних іграх. Виграшу не буде.

Діва

Коштів не бракуватиме. Але вдалих покупок у ці дні зробити не вдасться. Не відправляйтеся на відпочинок у власному авто. Дорога коштуватиме дорого. Погіршиться сон. Приймайте теплу ванну ввечері. Розпочніть курс масажу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У стриптиз чи в порно?" - Еріка Герцег повністю оголилась для фанатів

Терези

Відмовтеся від участі в авантюрних фінансових проектах. Заощаджуйте частину прибутку. Вас втомить тривале спілкування з партнером. Призначте коротку зустріч. Займіться хатніми справами.

Скорпіон

Не призначайте ділової зустрічі на вихідні. Фінансові питання не зрушать з місця. Організуйте приємний відпочинок для усієї родини. Нестачу грошей компенсуйте фантазією.

Стрілець

Частину вихідних можна присвятити роботі. За наднормову працю добре заплатять. Позбавтеся заборгованостей. Вкладайте кошти у благоустрій житла.

Козеріг

Не втрачайте оптимістичного настрою через брак коштів. Друзі та родичі завжди будуть готові підтримати вас матеріально. Не налягайте на солодощі. Дотримуйтеся дієти.

Водолій

На елітний відпочинок грошей бракуватиме. Організуйте для близьких маленьке родинне свято. Будьте щедрими на сюрпризи.

Риби

Нових грошових надходжень не передбачається. Розрахуйте на кошти, які є у кишені. Нові знайомства можуть мати романтичне продовження.

Тиждень з 16 по 22 вересня буде спокійний. Астролог розповіла, кому він принесе славу та гроші.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: яким знакам краще лишитися вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути