субота, 11 липня 2020 07:00

Гороскоп на вихідні: кому життя готує незабутній сюрприз

Гороскоп на вихідні: кому життя готує незабутній сюрприз
Терпіння та уміння чекати стануть у пригоді. Фото: pixabay.com

11-12 липня похід до перукарні бажано відкласти. Не варто стригти волосся. Воно не триматиме нової зачіски. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У вихідні загостряться існуючі проблеми, - говорить астролог. - У тому числі й хвороби, які надокучали раніше. Це несприятливий час для початку нового курсу лікування. Оновлення іміджу також краще планувати на середину наступного тижня. Більше часу побудьте на самоті. Звільніть свій дім від зайвих речей. Добре пройдуть некомерційні презентації та виставки. Ділових та фінансових домовленостей укладати не варто. Пильнуйте за кермом. Стримуйте свій гнів. Торговельні операції проходитимуть мляво. Слідкуйте за зміною курсу валют. Терпіння та уміння чекати стануть у пригоді. Незабутній сюрприз життя готує Ракам, Терезам і Скорпіонам".

Овен

Подружні пари зі стажем матимуть нагоду чудово провести ці дні. Злагода пануватиме у вашому домі. Почуття молодих сімей пройдуть випробування на вірність.

Телець

Ви не зможете скористатися заробленими грошима на власний розсуд. На вашу підтримку розраховують близькі. Шукайте додаткові засоби економії.

Близнюки

Кохані будуть ревнувати вас із найменшого приводу. Не сердьтеся на них через це. Прикличте на допомогу почуття гумору. Не давайте зайвих приводів для ревнощів.

Рак

Романтичного настрою не буде. Переважатиме бажання побути на самоті. Гучні компанії втомлюватимуть вас. Зателефонуйте давнім друзям.

Лев

Невеликий прибуток суттєво не покращить вашого фінансового становища. По можливості підтримайте знайомих у скруті. Віддані гроші швидко повернуться до вас.

Діва

Додаткових витрат потребуватимуть молодші члени родини. Похід по крамницях буде невдалим. Перевіряйте якість куплених товарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 10 липня: які знаки не матимуть проблем з грошима

Терези

Грошей не бракуватиме. Дозвольте собі бути щедрими. Побалуйте близьких смачненьким. Подбайте про культурну програму на вихідні.

Скорпіон

Коштів не бракуватиме. Запросіть родину провести вихідні у парку розваг. Можна займатися майновим обміном. Поповніть свою колекцію.

Стрілець

Стосунки з коханими зміняться на краще. Нехай ніхто не завадить вашому спілкуванню. Зробіть ці дні незабутніми.

Козеріг

Руйнувати свої плани заради примхи коханої людини не слід. Будуйте стосунки на умовах врахування інтересів кожного. Зумійте відстояти свої права.

Водолій

Несподівано можуть надійти нові фінансові пропозиції. Слушними вони не виявляться. Помітно поповнити свій бюджет ви не зможете. Відпочиньте.

Риби

У вашому розпорядженні обмаль грошей. Не створюйте фінансового дефіциту. Не спокушайтеся на придбання уцінених товарів на розпродажі.

У суботу, 11 липня, синоптики оголосили штормове попередження.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: кому життя готує незабутній сюрприз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути