субота, 09 липня 2022 06:01

Гороскоп на вихідні: хто відкриє в собі суперздібності

Гороскоп на вихідні: хто відкриє в собі суперздібності
Робіть те, до чого лежить душа. Готуйте, консервуйте, збирайте врожай. Фото: pixabay.com

9-10 липня пильнуйте за самопочуттям. Не наражайте себе на небезпеку. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Відмовтеся від екстремальних видів відпочинку, – говорить астрологиня. – Підвищується аварійність на автошляхах. Збільшується кількість отруєнь. Перевіряйте термін придатності продуктів. Займіться звичними справами. Відпочиньте на природі. Бажано біля водойми. Намагайтеся нікуди не поспішати. Після складного тижня дайте собі спокій. Корисне буде плавання. Суперздібності в собі відкриють Овни, Діви, Стрільці та Козероги. Вдалий час для ремонту авто, придбання смартфонів і ноутбуків, холодильників та кондиціонерів. Хороша робота цих приладів стане запорукою успіху наступного тижня. Робіть те, до чого лежить душа. Готуйте, консервуйте, збирайте врожай. Вдасться позбутися зайвої ваги".

Овен

Вас можуть втягнути в інтригу. Залишайтеся осторонь. Тоді не зіпсуєте вихідні. У родичів будуть інші плани на вихідні. Знайдіть для себе розвагу.

Телець

Вдома засиджуватися не варто. Вимкніть гаджети й вирушайте в мандри. Ці вихідні стануть цікавою пригодою. Дотримуйтеся обіцянок, щоб не зіпсувати стосунки з друзями й коханими.

Близнюки

Важко буде розслабитися. Постійно турбуватимуть тривоги й підозри. Не мовчіть. Поговоріть з близькими про сумніви. Усе швидко з'ясується. Не дратуйте тварин.

Рак

Дні дрібних неприємностей. Нічого небезпечного. Але настрій буде зіпсовано. Проведіть час у дружньому колі. Займіться чимось приємним. Читайте книжки.

Лев

Піклування діти не оцінять належним чином. Заважатимете їхнім планам. Не будьте нав'язливі. Зателефонуйте знайомим. Розважтеся з друзями.

Діва

Довіряйте передчуттям. Не робіть того, до чого не лежить серце. Подбайте про комфорт і затишок. Попереду непростий тиждень. Треба добре відпочити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аномальна спека: синоптики дали невтішний прогноз на липень

Терези

Проведіть більше часу з домашніми улюбленцями. Разом з ними добре відпочинете. Займайтеся спортом на свіжому повітрі.

Скорпіон

Відпочити навряд чи вдасться. Доведеться думати про роботу й заробіток. Спробуйте виділити трохи часу для родинної вечері. Поцікавтеся справами дітей.

Стрілець

Відчуєте себе лідером у будь-якій компанії. Візьміть на себе роль організатора відпочинку. Пильнуйте за самопочуттям. Може підскочити артеріальний тиск.

Козеріг

За домашніми клопотами вихідні пролетять непомітно. Не прагніть переробити всю роботу. Залишайте вільними вечірні години. Телефонуйте родичам.

Водолій

Ви не встигаєте слідкувати за змінами настрою рідних. Вони постійно чимось незадоволені. Цими днями краще побути на відстані. Наведіть лад удома.

Риби

Вдома всидіти буде важко. Починайте день із ранкової гімнастики. Сідайте на велосипед і подорожуйте. Справи нехай зачекають.

Похолодання огорне грозами частину України. Синоптики вразили прогнозом на вихідні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: хто відкриє в собі суперздібності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути