Ексклюзиви
субота, 14 грудня 2019 07:00

Гороскоп на вихідні: чому не варто стригти волосся

Гороскоп на вихідні: чому не варто стригти волосся
Це період сентиментальних історій. Людські серця будуть чутливими, а вчинки – благородними. Фото: astrozodiac.net

Субота 14 грудня – день винахідників. Беріться за розв'язання складних конструктивних завдань. Будете знаходити оригінальні технічні рішення. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Це період сентиментальних історій. Людські серця будуть чутливими, а вчинки – благородними, - говорить астролог. - Не варто йти до перукарні, а також шити собі одяг. Перукарі і кравці не прислухатимуться до бажань клієнта. Їхньою роботою у ці вихідні залишитеся задоволені. Колір куплених предметів інтер'єру виявиться невдалим. Ставтеся обережно до чужих речей. У неділю рухайтеся поволі. Падіння може спричинити серйозні травми".

Овен

Спокійно і злагоджено вестиметься у вашій родині. Самотнім не варто проводити вихідні вдома. Вами цікавитимуться представники протилежної статі.

Телець

Намічені покупки краще зробити зранку в суботу. Пильнуйте у крамницях і на ринку. Ви можете двічі сплатити за один товар. Не затівайте за вечерею дискусію на політичну тему.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 2020 рік для Стрільця: астролог назвала найбільш вдалі місяці

Близнюки

Влаштуйте собі відпочинок за власним смаком. Грошей вистачить. Великодушно зважайте на чужі слабкості. Не варто займатися перевихованням оточуючих. Тоді не доведеться проводити вихідні на самоті.

Рак

Робота у вихідні великого прибутку не принесе. Та й потреби у ній не буде. Ваші фінансові справи йшли непогано протягом тижня. Відпочиньте. Повикидайте непотріб з дому.

Лев

Бажано не ходити по крамницях без певної мети. Гроші швидко танутимуть, а придбані дрібниці не будуть по-справжньому корисними. Не з'ясовуйте стосунків у вихідні. Між вами й коханими може вирости стіна непорозуміння.

Діва

Вам не таланитиме на виграш. Не витрачайте час на спроби поповнити свій гаманець. Вихідні найкраще підійдуть для планування бюджету на місяць уперед. Запрошуйте гостей. Не сваріться із літніми родичами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Терезів на 2020 рік: астролог розповіла, у чому секрет перемог

Терези

Брак грошей не дозволить вільно планувати відпочинок. Та відмовляти собі у маленьких задоволеннях не слід. Все ж таки кишені не будуть порожніми. Нещодавні романтичні пригоди залишили неприємний спогад. Не обмежуйте через це свого спілкування. Друзі радо підтримають вас.

Скорпіон

Збитки принесе дитяча шкода. Через майнові суперечки може постраждати ваш гаманець. Не будьте дріб'язковими. Партнери чекатимуть від вас конкретних дій та рішень.

Стрілець

Де в чому доведеться собі відмовити. Зароблених грошей вистачить лише на необхідне. Проте оточуючі радо допомагатимуть вам. Веселощі та жарти швидко втомлять. Час побути на самоті. Знайдіть собі затишний куточок для занять улюбленими справами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Левів на 2020 рік: коли варто брати шлюб і народжувати дітей

Козеріг

Критичної нестачі коштів не відчуватиметься. Якщо є потреба, надайте фінансову допомогу близьким. Ці гроші до вас незабаром повернуться. Кохані будуть постійно чимось заклопотані. Вам доведеться виявити фантазію, щоб витягти їх на прогулянку.

Водолій

Поїздка на відпочинок у власному авто обійдеться дорого. Дозвольте собі пропустити званий вечір чи елітну тусовку. Ви збожеволієте від нудьги. Більше часу проведіть з коханими.

Риби

Відкладіть розв'язання майнових питань до понеділка. У ці дні ви можете не помітити помилки у розрахунках. Буде забагато радників. Вони навчатимуть вас тонкощам родинного життя. Не дозвольте собі зруйнувати давно налагоджені стосунки. Це буде невиправна помилка.

У 2020 році погода не раз здивує українців. Астролог пояснила, чому будемо мати неврожайний рік.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: чому не варто стригти волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути