субота, 05 лютого 2022 07:00

Гороскоп на вихідні: астрологиня розповіла, що буде з доларом і нашими заощадженнями

Гороскоп на вихідні: астрологиня розповіла, що буде з доларом і нашими заощадженнями
Присвятіть час улюбленим справам. Це дні мудрих рішень. Фото: pixabay.com

5-6 лютого не слід реанімувати давні стосунки. Навіть якщо така ініціатива надійде з боку колишніх партнерів. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ця пригода ранить ваше серце, - говорить астрологиня. – Обійміть тих, хто поруч і завжди готовий підставити сильне плече. Спокійна та врівноважена атмосфера цих днів сприятиме повноцінному відпочинку. Присвятіть час улюбленим справам. Це дні мудрих рішень. Вдалий момент для залагодження родинних конфліктів. Особливо уважними до стану свого здоров'я мають бути гіпертоніки. Рухайтеся обережно. Пильнуйте біля вогню та під час роботи з гострими предметами. Запобігайте травмуванню. Проживіть ці дні не поспішаючи. У багатьох зростуть заробітки. Не варто купувати нерухомість, вкладати кошти у чужий бізнес, обмінювати валюту. Курс продовжує скакати. Якщо не хочете втратити, зберігайте заощадження. Скоро зумієте скористатися ними більш вигідно".

Овен

Кохані будуть сповнені ентузіазму. Вони візьмуть на себе організацію вашого відпочинку. Підтримайте їх. Ви удвох чудово проведете час.

Телець

Обмеження у фінансах не відчуватиметься. Грошей вистачить на запланований відпочинок. Не беріть роботу на вихідні. Помітного прибутку не буде.

Близнюки

Ви можете дозволити собі бути щедрими. Візьміть на себе фінансування родинного відпочинку. Придбання засобів зв'язку краще відкласти.

Рак

У суботу може з'явитися шанс заробити деяку суму. Скористайтеся нагодою поправити своє матеріальне становище. Гроші знадобляться вам уже в неділю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глянути, як Шерон Стоун розслідує справжні злочини, і почитати українське фентезі - топ-12 ідей для захопливих вихідних

Лев

Доведеться стримувати свої бажання. Доходів ледь вистачатиме на життя. Ще й хтось із знайомих чи сусідів через необережність може спричинити збитки.

Діва

Стосунки з коханими залишаються непевними. Найбільш яскраві події відбудуться у колі ваших однодумців. Проведіть вільний час з ними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Триметрова гора з одягу, відсутність масок і шампанське по 125 гривень за бокал – як у Києві відкривали ювілейний Ukrainian Fashion Week

Терези

На вас чекають прибутки у вигляді подарунків. Про гроші можете не турбуватися. Близькі радо візьмуть на себе усі витрати.

Скорпіон

Фінансові обмеження примусять вас змінити плани на вихідні. Розділіть витрати з друзями. Разом організувати вечірку легше.

Стрілець

Дозвольте собі провести вихідні комфортно. Партнери теж бажатимуть розслабитися у затишній атмосфері. Не відмовляйте собі у такому задоволенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настав рік Чорного Водяного Тигра – які проблеми і радощі він принесе людям

Козеріг

Зовнішні обставини примусять вас спорожнити свій гаманець. Не руште відкладених у запас грошей. Попереду складний фінансовий період.

Водолій

Грайливий настрій супроводжуватиме вас. Та коханим буде не до жартів. Зумійте вчасно зупинитися. Не викликайте у них роздратування своїми насмішками.

Риби

Операції купівлі-продажу пройдуть вдало. Вам щаститиме на вигідні пропозиції. Обновіть свій гардероб у суботу. Боржники повернуть вам гроші.

Астрологиня дала прогноз на тиждень і назвала три найщасливіші знаки зодіаку.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: астрологиня розповіла, що буде з доларом і нашими заощадженнями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути