неділя, 20 жовтня 2019 20:00

Гороскоп на тиждень: астролог назвала знаки, які зустрінуть свою долю

Гороскоп на тиждень: астролог назвала знаки, які зустрінуть свою долю
Добре працюватиметься критикам і контролерам. Прислухайтеся до їхніх порад. Фото: astrozodiac.net

Тиждень з 21 по 27 жовтня вимагатиме особливого підходу до справ. Думайте про наслідки своїх вчинків. Про це Gazeta.ua розповів астролог Олена Максимова.

"Сонце переходить до знака Скорпіона, - говорить астролог. - Вихідні напередодні молодика проведіть із найдорожчими людьми. Займіться укріплення здоров'я і внутрішнім самовдосконаленням. Добре працюватиметься критикам і контролерам. Прислухайтеся до їхніх порад. Грошей у гаманці стане більше. Якщо ви самотні, дозвольте собі флірт з неодруженими колегами. Службовий роман матиме неочікуване продовження. У Близнюків, Раків і Левів саме на роботі є шанс зустріти свою долю".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не спішіть укладати домовленості, у яких не впевнені. Досить щось вирішувати швидко та згарячу. Зачекайте з великими покупками. Гроші викинете на вітер. Намагання розібратися у стосунках лише поглибить проблеми.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Важко буде все вирішити самотужки. Консультуйтеся, довіртеся фахівцям. Тоді вдасться уникнути помилок і досягти гарного результату. Відправлятися на заробітки далеко від дому не час.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Демонструйте свої здібності. Якщо раніше брали участь у конкурсі на якусь посаду і чекаєте результатів співбесіди, то вони потішать. Отримаєте запрошення на нове місце роботи. Усі фінансові питання вирішіть до четверга. Радійте успіхам коханих, підтримуйте їх.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не бійтеся труднощів. Долаючи їх, досягнете своєї мети. Грошей у кишені стає менше. Не час розкошувати. Зміна місця роботи чи проживання не виправдає себе. Переїзд краще відкласти на наступний місяць. Почуватиметеся щасливими поруч з коханими.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Стежте за своїми речами у транспорті і на ринку. Переслідуватиме відчуття, що далі так жити не можна. Зачекайте і не приймайте поспішних рішень. Спробуйте уважніше придивитися до коханих. Ви вкотре закохаєтеся у них.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Найбільш продуктивними будуть понеділок і вівторок. Далі – справи підуть на спад. Гроші мають працювати. Накопичувати їх не варто, як і тринькати на забаганки. Звертайтеся до стоматолога у середу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вихідні: астролог розповіла, чим потішить 19 і 20 жовтня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Бажання не співпадатимуть з можливостями. Це тиждень аналізу, а не чіткої реалізації планів. Багато чого зміниться у вашому оточенні. Доведеться підлаштовуватися під обставини. З'явиться багато зайвих витрат. Відстоюйте свої фінансові інтереси.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Підкоріться обставинам заради подальших серйозних звершень. Фінансових пропозицій буде вдосталь Частина з них вас зацікавить. Не слід поновлювати давні стосунки. Ця пригода знову ранить серце, але не принесе нічого приємного.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Випробовуватимете свої можливості і регулярно порушуватимете заборони. Поводитиметеся епатажно і багатьох розчаруєте своєю поведінкою. Але саме у такий спосіб досягнете того, чого давно хотіли. Не наражайтеся на штрафні санкції.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Вам повертатимуть борги. Усе те, у що раніше вклали гроші, дасть гарні заробітки. Поплатитеся через нерішучість. Дійте відважно і впевнено. Не спішіть відкривати перед коханими свої почуття. Придивіться, наскільки вони взаємні. Не робіть абортів. Кровотечу важко буде спинити.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Багато чого пройде повз вашу увагу, бо поринете у власні справи з головою. Все вестиметься добре. Заробітки зростають. Надійдуть преміальні. Збільшується плодючість організму. Якщо не плануєте вагітність, будьте пильними.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Там, де будете з'являтися ви, хаос перетворюватиметься на порядок. У домі запанує мир і спокій. Це тішитиме. Не розкидайтеся грошима. Поновіть стосунки з приємними знайомими. Розпочнеться роман у листах.

Синоптики розповіли, якою буде погода до кінця жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на тиждень: астролог назвала знаки, які зустрінуть свою долю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути