понеділок, 05 квітня 2021 07:00

Гороскоп на квітень: у життя яких знаків прийдуть гроші і слава

Гороскоп на квітень: у життя яких знаків прийдуть гроші і слава
Новини надходитимуть звідусіль. Не пропустіть цікаві ідеї і сміливо втілюйте їх у життя. Фото: pixabay.com

У квітні забудете про нудьгу. Це добрий місяць для освоєння чогось нового. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Записуйтеся на курси. Люди, які отримають права у квітні, добре водитимуть і не матимуть неприємностей на дорогах, - говорить астрологиня. - На початку місяця не варто заливати фундамент і купувати авто. Люди стикатимуться із небуденними проблемами. Виручатиме уміння шукати нестандартні способи їх вирішення. Будьте ініціативними. Новини надходитимуть звідусіль. Не пропустіть цікаві ідеї і сміливо втілюйте їх у життя. Гроші і слава прийдуть у життя Близнюків, Скорпіонів і Риб".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Триває аварійно небезпечний період. Пильнуйте за кермом. Не наражайте себе на небезпеку. Не варто укладати угоди та складати фінансовий план. Його доведеться не раз переглядати.

Тілець (21 квітня – 20 травня)

Грошей у кишені стає мало. Але незважаючи на фінансовий тиск, ви зможете реалізувати усі свої задуми. Утримайтеся від конфлікту із літніми родичами.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Вдалий період для облаштування житла. Повертайте борги. Інакше вони зростатимуть. Зміняться умови позики. Не варто купувати нового одягу і змінювати імідж.

Рак (22 червня – 22 липня)

Почуватиметеся виснаженими через часту зміну погодних умов. Навколо буде багато охочих засунути палку у ваші колеса. Не бійтеся неприємностей. Боротися з ними варто в кінці місяця.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Частіше погоджуйтеся з коханими. Це покращить атмосферу вдома. Кохані віддячать вам сторицею. Підвищується плодючість організму.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не відхиляйтеся від батьківських обов'язків. Ви зараз дуже потрібні своїм дітям. Зумієте випередити неприємності, які можуть виникнути у житті ваших дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Великдень у західному обряді: які існують традиції святкування

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Поживіть в режимі економії. Можете нашкодити стосункам надмірною увагою до партнерів. Їм не подобатиметься ваш постійний контроль.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не виставляйте на показ свої плани та проекти. Навколо буде багато охочих вкрасти ваші ідеї. Спостерігайте і робіть висновки. Заробітки зростатимуть. У середині місяця відкриються додаткові можливості.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Діятимете більш результативно. Оточення ітиме вам на зустріч і пропонуватиме допомогу. Не псуйте собі настрій колишніми невдачами. Дивіться у майбутнє. Годі жити спогадами.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

На роботі з'являться конкуренти. Не варто розраховувати на підтримку керівництва. Якщо є можливість, сходіть у відпустку. Цим застрахуєте себе від серйозних неприємностей.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Це початок серйозного успішного підйому. Не варто планувати нові побачення. Спілкування не носитиме романтичного характеру і навряд чи матиме продовження.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Вдалий місяць. Отримаєте результати, на які не розраховували. Наведіть лад у справах на роботі. Допомагайте друзям. Ваші поради виявляться слушними і багатьом вкажуть на вихід із кризи.

Синоптики здивували прогнозом на квітень.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на квітень: у життя яких знаків прийдуть гроші і слава». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути