середа, 19 травня 2021 05:35

Гороскоп на другу половину травня: коли купувати нерухомість і починати нову дієту

Гороскоп на другу половину травня: коли купувати нерухомість і починати нову дієту
Середа 26 травня буде конфліктною. Непоступливі зіпсують стосунки з родичами і друзями. Фото: pixabay.com

У другій половині травня добре вестиметься будівельникам і тим, хто працює з вогнем та металом. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ви створюватимете практичні і довговічні речі, - каже астрологиня. – Перенесіть на наступний тиждень купівлю нерухомості та авто. Це застереже від клопотів. Середа 26 травня буде конфліктною. Непоступливі зіпсують стосунки з родичами і друзями. У ніч на четвер важко буде заснути, турбуватиме безсоння. Уникайте серйозних медичних досліджень. Результати аналізів виявляться помилковими. Багатьом захочеться схуднути після свят. Нову дієту починайте у четвер 20 травня. Налягайте на салати з редиски і шпинату".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Буде багато планів і бажань, але мало що вдасться реалізувати. Важко буде зосередитися на роботі. Постійно відволікатимуть колеги. Зватимуть на каву та перекур, аби поділитися особистими переживаннями.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Навіть невелика проблема здаватиметься непідйомною. Не впадайте у паніку. Аналізуйте, думайте, радьтеся. Зараз марно шукати нову роботу.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Люди охоче перемиватимуть вам кісточки. Не дозволяйте вивести себе з рівноваги. Залишайтеся доброзичливими. Прийдуть гроші, які давно заборгували.

Рак (22 червня – 22 липня)

Відкладіть переїзд у нове житло. Утримайтеся від кредитів. Солідна сума надійде на початку тижня. Ви не сидітимете без діла. З вами охоче працюватимуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Універсальний лікар: розповіли про користь кульбаби

Лев (23 липня – 23 серпня)

Пропозиції близьких про ремонт і зміну інтер'єру вас дратуватимуть. Будете занадто заклопотані роботою. Не уникайте участі у ремонті. Оновлення оселі позитивно вплине на сім'ю.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Розриватиметеся між роботою і родиною. Люди з задоволенням псуватимуть один одному настрій. Вас дратуватиме зверхність коханих.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Оточуючі вважатимуть вас професіоналами. Майстерність лікарів і вчителів вражатиме. Кулінарні шедевр створюватимуть кондитери.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Ви стійко прийматимете удари долі. Зараз ніщо не здатне вивести вас із себе. Робитимете усе для того, аби покращити фінансове становище. Усередині тижня надійдуть очікувані гроші.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вами цікавитимуться. Запрошуватимуть на співбесіду, пропонуватимуть нове місце роботи з високим заробітком. Погоджуйтеся, якщо для цього не треба змінювати основного напрямку діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кішки знижують стрес і подовжують життя

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Шеф буде задоволений тим, як ви справляєтеся зі своїми обов'язками, премії не забаряться. Не треба задирати носа. Наполегливо працюйте, аби виправдати сподівання, які на вас покладають.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Дійте сміливо і впевнено. Більшість проблем, які спіткали інших, вас оминатимуть. Зарплата зростає. Її будуть виплачувати вчасно.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Здаватиметься, що всі навколо про вас забули. Годі ображатися. У вівторок відчуєте, що життя налагоджується. Цінуйте кожну мить. У ваше життя прийде стабільність.

Тиждень з 17 по 23 травня заставить дивуватися і співпереживати. Астрологиня пояснила, чому цей час стане таким дивовижним.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на другу половину травня: коли купувати нерухомість і починати нову дієту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути