Ексклюзиви
пʼятниця, 04 червня 2021 05:35

Гороскоп на червень: назвали знаки-щасливчики

Гороскоп на червень: назвали знаки-щасливчики
Не ухиляйтеся від своїх обов'язків. Інакше вони нагадають про себе у найбільш невигідний для вас момент. Фото: pixabay.com

Червень примусить вас повернутися до раніше незавершених справ. Цього разу доведеться довести їх до ладу. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У звичний режим щодня доведеться кілька разів вносити корективи, - говорить астрологиня. – Не ухиляйтеся від своїх обов'язків. Інакше вони нагадають про себе у найбільш невигідний для вас момент. Близькі люди можуть виявляти надмірну чутливість та сентиментальність. Не торкайтеся болючих тем. Щасливчиками себе відчують Овни, Тельці, Скорпіони і Козероги".

Овен

Гроші самі йтимуть до ваших рук. Одержана на руки сума цілком покриватиме ваші витрати. Ще й залишаться кошти для поповнення банківських заощаджень.

Телець

Гроші надходитимуть вчасно. Ви не відчуватимете серйозних фінансових проблем. Не час виставляти у продаж власну нерухомість.

Близнюки

Спостерігатиметься зниження платоспроможності. Поставтеся до цього спокійно. Незабаром за цим спадом піде зростання ваших доходів.

Рак

Ваш бізнес потребуватиме додаткових фінансових вливань. Додаткові збитки принесуть побутові аварії.

Лев

Відкладіть здійснення сміливих проєктів. Забезпечити їх буде важко. Додаткового прибутку не буде. Оберіть стратегію малих кроків.

Діва

Збитковий час. Ризикуєте позбавитися великої частки наявної готівки. Будь-які рішення з фінансових питань краще приймати наприкінці місяця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неземна смакота: розкрили три рецепти гарячих бутербродів, які сподобаються кожному

Терези

У вашому розпорядженні не буде достатньої суми грошей. Але надійдуть цікаві фінансові пропозиції. Розгляньте їх. То буде підказка, як знайти вихід зі скрути.

Скорпіон

Більш вдало пройдуть фінансові операції у другій половині місяця. Уникайте штрафних санкцій. Не сперечайтеся з представниками поліції.

Стрілець

Усі матеріальні проблеми доведеться долати самотужки. Підтримки від близьких годі чекати. Майте додаткову суму на потреби дітей і хворих членів родини.

Козеріг

Справи йтимуть угору. Ви можете непогано заробити. Ще й знайомим допомогти у скруті. Лише не втрачайте контролю за рухом грошей.

Водолій

Внесіть зміни у ведення фінансових справ. Інакше не уникнути подальшого зростання дефіциту вашого бюджету.

Риби

Діжка бажань не має дна. Причиною зайвих витрат стане прагнення задовольнити забагато власних потреб. Умійте вчасно зупинятися. Виходьте з дому з обмеженою сумою.

Літо – найкращий час для початку нового курсу навчання. Чим займатися, аби стати багатим та успішним?

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на червень: назвали знаки-щасливчики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути