Гарячі бутерброди - улюблений сніданок, знайомий більшості з нас ще із дитинства. Він швидкий, ситний та неймовірно апетитний. Варто лиш пригадати, як тягнеться гарячий сир й починає текти слина. Найкращі рецепти зібрані нижче.
Гарячі бутерброди із сулугуні
Інгредієнти:
хліб – 4 скибочки
шинка – 70 г
помідор – 2 шт.
часник – 1 зуб.
цибуля – половина
сулугуні – 70 г
сметана – 3 ст. л.
сіль – за смаком.
Приготування:
Хліб підсмажити на сухій сковороді. Для начинки помідор і шинку нарізати шматочками. Додати сметану, подрібнений часник та посолити. Зверху викласти кільця цибулі та тертий сулугуні. Викласти начинку на хліб, запікати за 200 градусів до рум'яності сиру.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирники готують без яєць і борошна: зірковий рецепт
Гарячі бутерброди з курячою грудкою і грибами
Інгредієнти:
тостовий хліб – 4 скибки
куряча грудка – 70 г
печериці – 50 г
часник – 1 зуб.
сир – 50 г
майонез, сіль, перець – за смаком
Приготування:
Курячі грудки та печериці нарізати дрібним кубиком. Сир натерти на дрібній тертці. На олії обсмажити до готовності курячу грудку і гриби. Посолити, поперчити, додати вичавлений часник. Скибочки хліба змастити майонезом, викласти начинку і посипати тертим сиром. Відправити бутерброди в мікрохвильовку до розплавлення сиру. Подавати гарячими.
Гарячі бутерброди із шинкою, цибулею і помідорами
Інгредієнти:
тостовий хліб – 200 г
шинка – 200 г
сир – 100 г
помідор – 1 шт.
цибуля червона – половина
солодка кукуруза – 80 г
кріп – 20 г
кетчуп – 40 г
Приготування:
Цибулю, помідор, шинку, кріп дрібно нарізати. Сир натерти на дрібній тертці. Частина буде в начинці, частина – на посипання зверху на бутерброд. Змішати кетчуп і майонез. Додати нарізані шинку та овочі. Поєднати частину тертого сиру, кукурудзу і ретельно перемішати. По дві чайні ложки начинки покласти на хліб. Зверху трохи посипати сиром. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин.
Куряче філе - низькокалорійний продукт з якого можна приготувати сотню різноманітних, смачних, а головне корисних страв. Чудово поєднується з овочами, пастою та різноманітними крупами.
Коментарі