Ексклюзиви
середа, 09 жовтня 2019 07:00

Гороскоп на 9 жовтня: яким знакам чекати високих заробітків

Гороскоп на 9 жовтня: яким знакам чекати високих заробітків
Не дозволяйте оточуючим тиснути на вас. Будьте послідовними у своїх діях. Фото: slavdelo.dn.ua

У середу 9 жовтня більшість справ гальмуватиметься, якщо поспішатимете. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Враховуйте цю обставину і не намагайтеся за будь-яку ціну встигнути якнайбільше, - говорить астролог. - Не плануйте щільного графіку роботи на цей день. Виникатимуть проблеми через невиконані вчасно зобов'язання. Незадоволені замовники вимагатимуть компенсації. Не зважайте на обставини. Не дозволяйте оточуючим тиснути на вас. Будьте послідовними у своїх діях. На високі заробітки можуть сподіватися Близнюки, Терези та Скорпіони".

Овен

Зачекайте з прийняттям рішення про додаткове працевлаштування. Ви не одержите там обіцяного заробітку. Партнери приємно вразять вас умінням знаходити вихід зі складних ситуацій. Покладіться на їхню кмітливість.

Тілець

Обіцяні гроші не дійдуть до вас у повному обсязі. Пам'ятайте, що стіни мають не лише вуха, а й корисливі наміри. Слідкуйте за своїми словами. Одержану з ваших уст інформацію використають проти вас.

Близнюки

Тиск зовнішніх обставин примусить вас переплачувати за надані послуги. Відкладіть оформлення майнової документації. Не поспішайте з переїздом. Знов закохатися у свою "половинку" буде не важко. Вона виглядатиме чудово. Ще й порадує якимось сюрпризом.

Рак

Від частини покупок доведеться відмовитися. Не засмучуйтеся. Не відмовляйте собі у задоволенні помріяти про велике. Ставтеся спокійно до сенсаційних новин. Особливо якщо їх принесли вам емоційні знайомі.

Лев

Не шукайте можливості швидко заробити великі кошти. Матимете великі збитки. Тримайтеся за надійне джерело доходів. Навіть якщо зараз вас не влаштовує заробіток.

Діва

Грошей обмаль. Побалувати себе не вдасться. Зростають витрати на дітей. Батьки потребуватимуть вашої матеріальної допомоги. Робити покупки у цей день не слід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перепис населення точно буде. Назвали приблизні строки та вартість

Терези

Дефіциту коштів не буде. Під час проведення фінансових операцій не звертайтеся до послуг посередників. Вони завдадуть збитків.

Скорпіон

Коштів вистачатиме на забезпечення звичного способу життя. Хтось із боржників може повернути вам гроші. Це день романтиків. Призначайте побачення коханим. Будьте відвертими. Говоріть їм про свої почуття.

Стрілець

Бажаного зростання рівня доходів поки що не прогнозується. Проте заробіток надходитиме вчасно. На все необхідне грошей вистачить.

Козеріг

Зекономити деяку суму не вдасться. Спокуса придбати щось новеньке буде надто великою. Пильнуйте на ринку і в магазині. Вам можуть продати неякісний товар.

Водолій

Притримайте гроші в кишені. Спостерігайте за змінами на ринку. Відповідно відкорегуйте свої плани. Не довіряйте рекламі. Користі від придбаної речі матимете небагато.

Риби

Незабаром вам знадобиться немала сума грошей. Зароблені у цей день кошти бажано заощадити. Вчасно розраховуйтеся з боргами за комунальні послуги.

Астролог попередила, як прожити цей тиждень без втрат.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 9 жовтня: яким знакам чекати високих заробітків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути