Ексклюзиви
понеділок, 09 серпня 2021 07:00

Гороскоп на 9 серпня: кому зірки допоможуть розбагатіти

Гороскоп на 9 серпня: кому зірки допоможуть розбагатіти
Будьте уважні до пропозицій, які надходять від колег, знайомих чи родичів. Фото: pixabay.com

9 серпня не робіть нічого на зло комусь. У такий спосіб швидше зашкодите собі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Невитриманість і гарячковість будуть підводити людей протягом дня, - говорить астрологиня. – Бажано утримуватися від непродуманих кроків. Важко сприйматиметься зміна погодних умов. Робота не клеїтиметься. Усе падатиме з рук. Тож краще присвятити цей день звичній праці, а вільний час провести з родиною або добре знайомими людьми. Зірки допоможуть розбагатіти Ракам, Дівам і Козерогам. Будьте уважні до пропозицій, які надходять від колег, знайомих чи родичів".

Овен

Слідкуйте за якістю куплених товарів. Відкладіть придбання одягу.

Телець

Не варто цього дня обговорювати серйозних фінансових питань. Ви помилитеся в розрахунках. Навіть на ринку бажано пильно перевіряти здачу. Рахуйте не поспішаючи.

Близнюки

Суттєвого збільшення доходів не очікується. Самотужки знайти вихід зі скрутного становища не вдасться. На допомогу прийдуть друзі.

Рак

Цей вечір буде щедрим на подарунки. Інших прибутків годі очікувати. Все одно не варто відмовляти собі у задоволенні придбати приємну дрібничку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологиня назвала 3 знаки, які можуть похвалитися міцним здоров'ям

Лев

Грошей вистачатиме на сплату поточних рахунків. Збільшуються витрати на транспорт. Виграшів та преміальних не очікується. Не купуйте товари на виплат.

Діва

Роздайте частину своїх речей нужденним. Незабаром ваше матеріальне становище значно покращиться.

Терези

Пильнуйте під час проведення торговельних операцій. Можливе пошкодження частини товару. Не залишайте без нагляду свій транспорт. Намагайтеся запобігати крадіжки.

Скорпіон

Зведіть до необхідного мінімуму фінансові операції. Більшість з них принесуть збитки. Не залучайте до свого бізнесу чужі кошти.

Стрілець

Гроші не триматимуться кишені. Відчуватиметься постійна нестача коштів. Потерпіть ще трохи. Скоро ситуація докорінно зміниться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 8 серпня: назвали 2 знаки, яким не можна довіряти

Козеріг

Надійдуть незначні прибутки. Їхній розмір буде набагато меншим за очікуваний. Не позичайте знайомим свої речі. Вони повернуться пошкодженими.

Водолій

Не слід змінювати основного напрямку діяльності. Нові фінансові проєкти будуть збитковими. Прибутки не покриватимуть витрат.

Риби

Збільшення доходів якісно не вплине на вашу економіку. Зароблених грошей ледве вистачатиме на покриття витрат. Не женіться за надприбутками.

Астрологиня зробила неймовірний гороскоп на серпень і повідомила, на кого чекає найприбутковіший місяць.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 9 серпня: кому зірки допоможуть розбагатіти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути