понеділок, 09 грудня 2019 07:00

Гороскоп на 9 грудня: фінансовий прогноз, який не залишить байдужим жодного

Гороскоп на 9 грудня: фінансовий прогноз, який не залишить байдужим жодного
Багато службових романів розпочнеться цього дня. Фото: stb.ua

9 грудня - день честолюбних і цілеспрямованих. Готуйтеся дивуватися і захоплюватися. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Молоде завзяття візьме гору над досвідом і обережністю старожилів, - говорить астролог. - Тому старшому поколінню варто дослухатися до свіжих ідей молоді. Таланитиме закоханим парам. Здійснюватимуться найсміливіші їхні плани та мрії. Багато службових романів розпочнеться цього дня. А от для спілкування з керівництвом бажано підібрати більш вдалий час. Намагайтеся не потрапляти під гарячу руку шефа. Гарний період для оновлення гардробу. Купуйте одяг та взуття".

Овен

День прийняття складних рішень. Доведеться йти на свідомі збитки заради уникнення більших фінансових неприємностей. Зважуйте кожен свій крок.

Тілець

Потреба у додатковому фінансуванні бізнесу може примусити вас шукати спонсорів. Не робіть цього. Зараз розраховуйте лише на власні сили.

Близнюки

Розпочинати ремонт не слід. Через брак коштів він триватиме довго. Деякий час утримуватиметься невисокий рівень заробітку.

Рак

Роботи вистачатиме. За неї обіцятимуть спокусливу винагороду. Але зароблені кошти надійдуть із запізненням. Доведеться скористатися заощадженнями.

Лев

Переговори з фінансових питань йтимуть мляво. Цікавих пропозицій з боку партнерів не надходитиме. Витрати зростуть, але ви всьому дасте раду самостійно.

Діва

Фінансове питання стоятиме гостро. Вийти на бажаний рівень заробітку поки що не вдасться. Повертайте борги. Нічого не купуйте у кредит.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Раків на 2020 рік: астролог назвала місяці абсолютного везіння

Терези

Критичний день. Не беріть на себе додаткових фінансових обов'язків. Намагайтеся стабілізувати доходи. Уникайте штрафів. Без крайньої потреби гроші не витрачайте.

Скорпіон

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Зберігатиметься дефіцит бюджету. Вчасно сплачуйте поточні рахунки. Ламатиметься техніка. Користуйтеся нею обережно.

Стрілець

Дозвольте справам іти у звичному режимі. Будь-які нововведення призведуть до матеріальних втрат. Триває період застою у фінансових справах.

Козеріг

Не помітити серйозних помилок у своїх розрахунках. Стережіться шахрайства. Перевіряйте фінансовий баланс.

Водолій

Серйозних фінансових проблем не передбачається. Але часи процвітання ще не настали. Не смітіть грошима. Відкладайте грошовий запас.

Риби

Використайте можливість покращити своє матеріальне становище. Невеликий додаток до основного заробітку не буде зайвим.

Сніг чи потепління? Синоптики здивували прогнозом на наступний тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 9 грудня: фінансовий прогноз, який не залишить байдужим жодного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути