неділя, 07 лютого 2021 20:00

Гороскоп на 8-14 лютого: як правильно зустріти рік Бика за китайським календарем

Гороскоп на 8-14 лютого: як правильно зустріти рік Бика за китайським календарем
Приготуйте на вечерю качку чи індичку. Корисним буде салат із зелені. Фото: pixabay.com

У четвер 11 лютого розпочнеться рік Бика за китайським календарем. Будемо мати Молодик у Водолії. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це вдалий тиждень, який подарує багато ресурсів, фантазії, креативу та дасть можливість вийти на новий рівень, - говорить астрологиня. – До невпізнаваності оновиться мода. Почнемо носити щось таке, чого раніше не було. Зараз 6 планет знаходиться у Водолії. Цей знак не любить кордонів. Людство відчує себе монолітним, а не розділеним на осередки. Вкотре переконаємося, що ми є мешканцями однієї планети і мало чим один від одного відрізняємося. Рік Бика краще зустріти з рідними і друзями. Поділіться один з одним спогадами про минулий рік, підтримайте тих, хто зараз потребує розради і допомоги. Приготуйте на вечерю качку чи індичку. Корисним буде салат із зелені".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Зосередьтеся на збільшенні заробітку. Тиждень сприяє відстоюванню своїх матеріальних інтересів. Нехай керівництво знає, що ви готові працювати з більшою віддачею, але за вищу заробітню плату.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Запропонують нову посаду. Вагатиметеся, чи дійсно варто щось змінювати. Не думайте довго над пропозицією. Хочете відчутно покращити своє життя – погоджуйтеся на підвищення.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Сприймайте життя таким, яким воно є. Якщо підете на перекір долі, скоро переконаєтеся, що власними руками сполохали своє щастя. Дайте можливість конкуренту обскакати вас. Повірте, ви виграєте від цього.

Рак (22 червня – 22 липня)

Чесно зізнайтеся, якщо чогось не встигаєте. Колеги підтримають і допоможуть. Відчуєте, що таке справжні дружба і підтримка. Годі брехати і вдавати з себе супергероя. Зараз вам треба перевести дух. Створіть затишну атмосферу вдома.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Почуватиметеся виснаженим. Багато уваги і ресурсів віддаватимете іншим. Нарікатимете, що у відповідь не отримали навіть подяки. Не страждайте через це. Спробуйте порадіти, що дали друзям багато корисного.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Час виправляти помилки і шукати вихід зі скрути. Буде шанс повернути колишніх коханих. Спочатку ви радітимете з цього. Але коли ейферія мине, коли повернетеся до проблем, які спонукали вас розійтися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зима не відступає: назвали області де найбільше морозитиме

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Результатами тижня будете задоволені. Женіть від себе невпевненість і страх. Для здійснення запланованого вам треба вести себе більш активно. Заощаджені кошти не варто позичати чи віддавати на забаганки.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Цей тиждень вимагатиме 100-відсоткової відданості справам. Не засмучуйтеся через дрібні втрати. Дякуйте долі, що забрала у вас щось невеличке. Навесні зрозумієте, що все це було накраще.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Годі шкодувати за тим, чого нема. Насолоджуйтеся тим, що маєте. Складуться ідеальні умови, аби інвестиції швидко принесли прибуток. Вас помічатимуть і завойовуватимуть. Самотні мають шанс створити міцні стосунки. Вихідні – вдалий період для шлюбу.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Виходьте за межі своїх консервативних поглядів. Багато чого вдаватиметься, якщо ризикуватимете і пробуватимете те, чого не робили раніше. Краще укріпіть вже існуючі стосунки. Нові знайомі не стануть для вас вірними партнерами.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Почуватиметеся щасливчиком. Доля вам усміхнеться. Графік завантажений. Важко буде знайти вільну хвилину для хобі чи відпочинку. Більше часу проводьте з тваринами. Улюбленці не тільки підніматимуть настрій, але й чудово знімуть втому.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не чекайте, що хтось зверне увагу на ваші потреби. Відстоюйте свої інтереси. Дбайте про підвищення заробітньої плати. Досить економити. Треба більше заробляти.

Астрологиня здивувала прогнозом на вихідні. Довідайтеся першими, чому не варто купувати мобільних телефонів і комп'ютерної техніки.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 8-14 лютого: як правильно зустріти рік Бика за китайським календарем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути