Ексклюзиви
пʼятниця, 08 листопада 2019 07:00

Гороскоп на 8 листопада: кому всміхнеться доля у п'ятницю

Гороскоп на 8 листопада: кому всміхнеться доля у п'ятницю
Не затримуйтеся на роботі. Оберіть спокійні заняття увечері 8 листопада. Фото: astrozodiac.net

8 листопада бажано знизити свій темп життя. Відкладіть на пару днів ділові переговори. Не вирушайте у подорож. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Уповільнюється рух Місяця, -говорить атсролог. - Наш супутник проходитиме найбільш віддалений від Землі сектор своєї орбіти. Люди частіше виявлятимуть емоційну холодність. Спостерігатиметься дефіцит любові та чуйності. Дозвольте собі жити по інерції. Не затримуйтеся на роботі. Оберіть спокійні заняття у вечірній час. Не переїдайте. Багато пийте".

За словами астролога, у п'ятницю доля посміхнеться Ракам, Терезам і Скорпіонам. Можна розраховувати на вигідні пропозиції, підвищення посади, високі заробітки та приємні знайомства.

Овен

Не допускайте фінансового ризику. Є небезпека спустити значну суму на невдалий проект чи покупку. Творча енергія переповнятиме вас. Зробіть вечір цього дня незвичайним. Порадуйте рідних веселими розвагами.

Тілець

Зведіть до мінімуму фінансову активність. Спостерігайте за змінами на ринку. Вчасно зробіть відповідні поправки у свої розрахунки. Самотнім час активізувати пошук своєї пари. Можна звернутися до послуг шлюбних агентств.

Близнюки

Більшість зароблених грошей ітиме на щоденні потреби. Виставляти свої речі на продаж не варто.

Рак

Легко розв'язуватимуться майнові питання. Проте за здійснення великих грошових операцій братися не слід. Просувайтеся вперед невеликими кроками.

Лев

Погоджуватися на участь у довгострокових проектах не варто. Розмір заробітків дещо знизиться. Намагайтеся не наступати на старі граблі. Не сприймайте грайливу поведінку оточуючих за вияв любові.

Діва

Список необхідних витрат збільшується. Нехай це вас не турбує. Незабаром з'являться додаткові шанси підвищити свої доходи. Дочекайтеся слушної нагоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В Європі сніг, а у нас тепло" - прогноз погоди на кінець тижня

Терези

Зірки сприятимуть вашому збагаченню. Але обрати вірний напрямок діяльності мусите ви самі. Зробіть усе можливе для поповнення гаманця. Надійдуть приємні звістки. Це може бути дзвінок від давніх приятелів.

Скорпіон

Добре налагоджений бізнес принесе очікувані прибутки. Ви можете дозволити собі придбати давно вимріяну річ. Приїзд родичів змінить ваші плани. Але спілкування з ними принесе багато приємних хвилин.

Стрілець

Помітного збагачення не передбачається. Гроші надходитимуть невеликими сумами. Скористайтеся заощадженнями для погашення невідкладних витрат.

Козеріг

Зачекайте з відкриттям депозитних рахунків. Розпочаті у цей день проекти не дадуть очікуваних заробітків. Звільніть свій вечір від справ. Проведіть його з коханими. Приготуйте разом вечерю.

Водолій

Подбайте про зовнішній вигляд. Коханим приємно буде бачити вас у найкращій формі. Стосунки стають дедалі ближчими.

Риби

Надходження грошей затримується. Забезпечити усі потреби не вдасться. Через брак коштів доведеться корегувати плани. Не згадуйте колишніх прикростей. Частіше говоріть милим компліменти.

Астролог також розповіла, кому зірки обіцяють кар'єрний ріст.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 8 листопада: кому всміхнеться доля у п'ятницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути