неділя, 06 вересня 2020 20:00

Гороскоп на 7-13 вересня: для кого цей тиждень стане вирішальним і переможним

Гороскоп на 7-13 вересня: для кого цей тиждень стане вирішальним і переможним
Це період глобального планування і продумування, а не негайного втілення ідей у життя. Фото: pixabay.com

Тиждень з 7 по 13 вересня буде відносно спокійним. Добре працюватиметься перукарям, будівельникам та архітекторам. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Обережними повинні бути ті, хто працює біля верстатів та за кермом, - говорить астролог. – Збільшується кількість аварій і поломок. Це період глобального планування і продумування, а не негайного втілення ідей у життя. Тиждень стане вирішальним і переможним для тих, хто уміє чекати і зважує кожен свій крок. Відкладіть великі покупки і перехід на нове місце роботи. Під час купівлі техніки прислухайтеся до консультантів. Допоможуть зробити правильний вибір".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Розпочинати щось нове та ризикувати грошима не час. Краще відкласти безперспективні проекти. Заручіться підтримкою батьків. Кохані намагатимуться покращити стосунки, але вас це зараз мало цікавить.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Ви переоцінюєте свої можливості, тому можете серйозно схибити. Утримайтеся від вихваляння своїми здобутками. Людям навколо буде і так нелегко. Заздрісні очі вам зараз ні до чого.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

У голові роїтимуться плани та ідеї. Більшість з них дуже скоро вдасться реалізувати. Ви динамічні і сповнені сил. Обмінюйтеся досвідом, аналізуйте, листуйтеся і зустрічайтеся з однодумцями.

Рак (22 червня – 22 липня)

Перемагатимете і здобуватимете бажане. Щаститиме на кожному кроці. Не зволікайте і призначайте зустрічі з однодумцями на понеділок і п'ятницю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З річки дістали унікальний давньоруський шолом

Лев (23 липня – 23 серпня)

Ви стаєте все більш ледачими. Бажання спочивати на лаврах і збирати врожай затьмарить розум. Якщо не сидітимете без діла, нові знайомства і види діяльності дадуть гарні плоди.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Робіть своє життя більш красивим. Змінюйте інтер'єр у домі, оточіть себе прекрасним. Притримайте гроші. Займатися питаннями купівлі-продажу нерухомості не варто. Досвід батьків стане у нагоді. Зверніться до них за порадою.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Підведе впертість. Братиметеся за справи, у яких не маєте ні досвіду, ні здібностей. Добре зважте свої можливості, якщо не хочете стати посміховиськом. Працюйте над тим, у чому тямите. Тоді заробітки не забаряться.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Чергуйте фізичну працю з інтелектуальною. Сонливість завадить переробити вдосталь важливих справ. Ваші пропозиції раптом стануть нецікавими для колег і керівництва.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Сумніви завадять впевнено рухатися вперед. Ризики та шанси зазнати поразки спинятимуть у найвідповідальніший момент. Годі сумніватися у своїх талантах. Ви здатні на багато більше, ніж уявляєте.https://gazeta.ua/articles/life/_prognoz-na-56-veresnya-chomu-ne-mozhna-prospati-pershi-vihidni-oseni/982778

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прогноз на 5-6 вересня: чому не можна проспати перші вихідні осені

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Тиждень пройде гарно, якщо не будете надто швидкими. Не метушіться і легко досягнете бажаного. Більшість заробітків піде на потреби родини. Не губіть чеків і гарантійних талонів.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Доведеться обирати. Тільки впевненості у своїх рішеннях вам бракуватиме. Стресуватимете через необхідність працювати швидко і не в комфортних умовах. Таланитиме на вигідні пропозиції.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Через політичну та економічну ситуацію в країні почуватиметеся розгубленими. Не наганяйте на себе страх і тривогу. Переключіться з глобальних проблем на власні справи. Ваші зауваження коханим будуть недоречними. Умійте вибачати і слухати.

У вересні багатьом з нас вдасться подолати давні депресії і стреси, отримати нові прибутки й змінити оточення. Астролог дала вражаючий прогноз на місяць.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 7-13 вересня: для кого цей тиждень стане вирішальним і переможним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути