неділя, 06 грудня 2020 20:00

Гороскоп на 7-13 грудня: хто вийде з цього тижня переможцем

Гороскоп на 7-13 грудня: хто вийде з цього тижня переможцем
Цей тиждень не підходить для шлюбу. Весілля краще перенести. Дотримуйтеся посту. Фото: pixabay.com

Триває сезон затемнень. Хотітиметься спокою і затишку. Переслідуватиме відчуття, що щось раптом має змінитися. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Співбесіда пройде невдало, - каже астролог. – Шукати нову роботу не варто. Збільшиться кількість крадіжок. Пильнуйте за майном з вівторка по четвер. Частіше ламатимуться електроприлади. Майнові конфлікти будуть запальними і навряд чи вирішаться на вашу користь. Цей тиждень не підходить для шлюбу. Весілля краще перенести. Дотримуйтеся посту. На вашу голову випаде чимало клопоту. Готуйтеся пробачати і миритися. Виграє той, хто уміє поступатися".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Усіляко допомагатимуть люди, які мають зв'язки і вплив у певних колах. Скрутно почуватимуться ті, хто залишився без заощаджень. Покрити щоденні витрати самотужки буде важко. Не ставте коханих перед вибором. Підштовхнете їх до радикальних дій.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Доведеться коритися тим, хто сильніший за вас. Ближче до вихідних ситуація зміниться. Вам теж захочеться керувати і впливати. Частина зароблених коштів не потрапить до ваших рук.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не ризикуйте усім, що маєте: грошима, стосунками, роботою і нерухомістю. Кохані поставлять вас перед вибором. Зробити його буде важко. Ви не готові жертвувати роботою заради особистого життя.

Рак (22 червня – 22 липня)

Доля буде щедрою на подарунки. Усе встигатимете. Поки інші гальмуватимуть із прийняттям рішень, ви багато чого досягнете. Опинятиметеся у потрібному місці в потрібний час.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Почуватиметеся королем. Багато чого вдаватиметься, хоч підтримки від рідних і колег бракуватиме. Вдало вкладете свої ресурси і заробите більше, ніж очікували. Уміння домовлятися допоможе у скруті.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Зведіть витрати до мінімуму. Заощадження вам скоро знадобляться. Стежте за змінами в економіці. Через це доведеться відмовитися від частини власних фінансових планів. Не час шукати свою пару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка розповіла, скільки коштує життя в Німеччині

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

В останній момент дізнаватиметеся про те, що іншим було відомо заздалегідь. Не намагайтеся достукатися до того, хто вас ігнорує. Не варто шукати нової роботи.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не допускайте халтури у роботі. Помилки не зійдуть вам з рук. Добре контролюйте підлеглих і самі стежте, під чим ставите підпис. Збільшити розмір заробітків завадить лінь. Працюйте наполегливо і зумієте покращити матеріальне становище своєї сім'ї.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вашим сподіванням зараз не судилося здійснитися. Це час глобальних невдач і перепон. Залишайтеся чесним та уважними. Не підписуйте доручень, уникайте фінансових афер.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Скористайтеся можливістю щось змінити. Грошей у гаманці стає більше. На вас чекає кар'єрне зростання і підвищення заробітньої плати. Відкиньте сумніви, які щодня псують настрій. Довіряйте коханим. Не вимагайте від них звіту за кожен крок.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Фортуна на вашому боці. Все складеться так, як має бути. Не опирайтеся обставинам. Будьте впевнені у власних силах і результат не забариться. Новий рік зустрінете з великою сумою у кишені. Ваші бажання почнуть здійснюватися.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Увага буде зосереджена на проблемах дітей, батьків і коханих. Підставте своє сильне плече, розрадьте і допоможіть матеріально. Від середи з головою поринете у роботу. Сплануйте фінансову діяльність на найближчі пів року. Вимагайте підвищення заробітків.

Грудень – найлегший місяць цього високосного року. Астролог Рената Раєвська поділилася астрологічним прогнозом для всіх знаків зодіаку.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 7-13 грудня: хто вийде з цього тижня переможцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути