Ексклюзиви
вівторок, 07 вересня 2021 07:00

Гороскоп на 7 вересня: у кого з'являться гроші і нові можливості

Гороскоп на 7 вересня: у кого з'являться гроші і нові можливості
Більшість важливих справ слід планувати на вечір. Фото: pixabay.com

7 вересня матимемо Молодик. Зранку все валитиметься з рук. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Залишатися врівноваженими буде непросто, - говорить астрологиня. – Занепокоять невтішні новини. Більшість важливих справ слід планувати на вечір. Під кінець робочого дня домовитися з оточуючими буде легше. Установку нового обладнання та придбання офісної техніки теж краще провести після обіду. Перед Овнами і Левами відкриються нові можливості. З'являться гроші у гаманцях Раків, Близнюків і Дів".

Овен

Відносно вдалий день. Затримайтеся довше на роботі. Прибутки вас порадують. Здійснювати купівлю-продаж власного майна краще за допомогою посередників.

Телець

Розпочинати ремонт не слід. Через брак коштів він триватиме довго. Деякий час утримуватиметься невисокий рівень заробітку.

Близнюки

Ніщо не заважатиме здійсненню ваших фінансових планів. Можна братися навіть за сміливі проекти, але тільки після обіду.

Рак

Протягом дня фінансова ситуація докорінно зміниться. Спокійно й наполегливо йдіть до своєї мети. Врешті усе складеться на користь вашому бюджету.

Лев

Шансів поліпшити стан фінансових справ не передбачається. Проте ваш грошовий запас дозволить і надалі планомірно вести господарство.

Діва

Оформляйте майнові доручення. Вирішуйте питання передачі власності у спадок. Частину свого прибутку віддайте на благодійні справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на осінь: на кого чекають високі заробітки і небачений успіх

Терези

Ви можете не помітити серйозних помилок у своїх розрахунках. Перевіряйте фінансовий баланс. Не допускайте переплати за товари й послуги.

Скорпіон

Серйозних фінансових проблем не передбачається. Поповніть свій грошовий запас. Ваша матеріальна підтримка знадобиться рідним. Не відмовляйте.

Стрілець

Очікуються стабільні доходи. Будьте послідовними. Не поспішайте з прийняттям рішень щодо співробітництва з новими партнерами. Дайте собі час на роздуми.

Козеріг

Невеликі фінансові операції проходитимуть вдало. Робити значні внески у нові проекти не слід. Прибуток не виправдає ваших сподівань.

Водолій

Додаткового прибутку не буде. Розраховуйте на гроші, які є в кишені. Їх буде цілком достатньо для забезпечення звичного рівня життя.

Риби

Відчуватиметься гостра нестача коштів. Вийти на бажаний рівень заробітку поки що не вдасться. Близькі люди підтримають вас.

Тиждень з 6 по 12 вересня потішить Овнів і Козерогів, Тельців і Терезів.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 7 вересня: у кого з'являться гроші і нові можливості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути