Ексклюзиви
четвер, 07 травня 2020 07:00

Гороскоп на 7 травня: кому зірки обіцяють багатство та успіх

Гороскоп на 7 травня: кому зірки обіцяють багатство та успіх
Дихайте на повні груди. Вбирайте силу природи і будьте здоровими. Фото: pixabay.com

7 травня прислухайтеся до свого серця. У цей день більш чутливими стають вуха, очі й душа. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Місяць буде уповні, - говорить астролог. - Не засиджуйтеся у квартирі, якщо маєте дачу. Працюйте біля землі, ходіть босоніж. Дихайте на повні груди. Вбирайте силу природи і будьте здоровими. Бажано менше говорити. Не слід планувати переговорів. Найкраще відновити сили допоможе перебування на самоті. Виставляти свої речі у продаж не варто. Багатство та успіх зірки пророкують Близнюкам, Ракам, Левам і Дівам".

Овен

Ви не знатимете ліку своїм грошам. Тому можете швидко залишитися без копійки. Не допускайте хаотичних витрат. Не сприймайте грайливу поведінку оточуючих за вияв любові. Оцінюйте тверезо мотиви їхніх вчинків.

Телець

Легко розв'язуватимуться майнові питання. Проте за здійснення великих грошових операцій братися не слід. Просувайтеся вперед невеликими кроками.

Близнюки

З'являтимуться додаткові шанси підвищити свої заробітки. Зумійте ними скористатися. Звільніть свій вечір від справ. Проведіть його з коханими. Приготуйте разом вечерю. Поділіться новинами дня.

Рак

Добре налагоджений бізнес принесе очікувані прибутки. Пошуки додаткових джерел доходів не дадуть позитивного результату. Господарюйте економно.

Лев

Ваша кишеня поповниться. Відкривайте депозитні рахунки. Беріть участь у благодійних акціях. Купуйте та облаштовуйте нові ділянки землі. Подбайте про зовнішній вигляд. Коханим приємно буде бачити вас у найкращій формі.

Діва

Зірки сприятимуть вашому збагаченню. Але обрати вірний напрямок діяльності мусите ви самі. Зробіть усе можливе для поповнення гаманця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діставайте лижі. У Карпатах прогнозують до 40 см снігу

Терези

Кохані розраховують на вашу відвертість і надійність. Зробіть усе необхідне зі свого боку для встановлення взаємної довіри. Умійте берегти чужі таємниці.

Скорпіон

Утримайтеся від прийняття рішень з фінансових питань. Внесені у нові проекти гроші зникнуть. Ваша економічна політика потребує змін. Вирішуйте разом з партнерами господарські проблеми. Так ви зможете попередити конфлікти і зручно облаштувати ваш спільний простір.

Стрілець

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Скористайтеся фінансовим резервом. Будьте уважні. Випадковості у цей день не буде. Неочікувані зустрічі спрямують вас до нових романтичних пригод.

Козеріг

Одержите добру винагороду за сумлінну працю. Прибуток виправдає сподівання. Можна буде дозволити собі позапланові витрати. Відкрийте старі фотоальбоми. Приємні спогади піднімуть настрій.

Водолій

На вас чекає приємна несподіванка. Серед оточуючих помітите людину зі схожими до ваших поглядами. Порозумітися з нею буде не складно. Дійте.

Риби

Зустрічі з вами шукатимуть колишні знайомі. Вони матимуть серйозні наміри поновити перерване спілкування. Визначтеся, наскільки вас цікавлять ці стосунки.

Перший тиждень травня приготує чимало змін. Стримуйте бажання посваритися.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 7 травня: кому зірки обіцяють багатство та успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути