середа, 07 липня 2021 07:00

Гороскоп на 7 липня: чого у цей день робити не можна

Гороскоп на 7 липня: чого у цей день робити не можна
Проводьте вільний час у компанії добре знайомих людей. Фото: pixabay.com

7 липня - найкращий час, аби позбавитися обтяжливих стосунків. Вони назад не повернуться. Приймайте таке рішення свідомо. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Поява нових залицяльників у цей день теж не віщує нічого доброго, - говорить астрологиня. – Проводьте вільний час у компанії добре знайомих людей. Дії оточуючих будуть мотивовані здебільшого бажанням самоствердитися. Небезпечно піддавати сумнівам їхні слова. Висловлена недовіра викличе спалах обурення та образу. Не варто допускати іронічних висловлювань на адресу співбесідників. Можуть постраждати дружні стосунки. Розпочаті цього дня справи не будуть доведені до ладу. За два дні Молодик. Не варто розраховувати на високу працездатність".

Овен

Зачекайте із прийняттям рішень про використання своїх фінансів. Наприкінці робочого дня ситуація може кардинально змінитися.

Телець

День ризикованого бізнесу. Укладати фінансові угоди з новими партнерами небезпечно. Не шкодуйте коштів на підтримання свого здоров'я.

Близнюки

Справи йтимуть нормально. Хоч гроші даватимуться й нелегко. Приймайте зважені рішення щодо розподілу наявної готівки. Збільшуються витрати на транспорт.

Рак

Розраховуйте на мінімальний прибуток. Термінові витрати поглинатимуть увесь заробіток. Не йдіть до крамниці ввечері.

Лев

Загублені речі не повернуться до вас. Знижується ефективність роботи. Відповідно зменшаться прибутки. Поставтеся до цього по-філософськи.

Діва

Не приймайте запрошення на нову роботу. Заробітки не виправдають сподівань. Не беріть кредитів. Виникнуть проблеми з їхнім погашенням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на тиждень: назвали 3 знаки, на яких чекають слава та гроші

Терези

Ви можете недорахуватися грошей у кишені. Перевіряйте здачу біля каси. Відкладіть придбання електроніки та засобів зв'язку. Вони не служитимуть довго.

Скорпіон

Заощадити частину заробленого не вийде. Щоденні витрати поглинатимуть увесь прибуток. Скористайтеся фінансовою підтримкою близьких.

Стрілець

У вашому розпорядженні обмежена сума. Але критичного дефіциту коштів не буде. Взагалі цього дня про заробіток не думатиметься. Вистачить іншого клопоту.

Козеріг

Поверніться до розгляду давніх майнових проблем. На цей раз вихід буде знайдено. Вчасно гасіть заборгованість.

Водолій

Власний фінансовий запас стане у нагоді. Робота потребуватиме додаткових внесків. Замість одержання доходів доведеться йти на зайві витрати. Не розпочинайте ремонту.

Риби

Заробити бажану суму буде дуже складно. Доведеться мобілізувати усі зв'язки та наявні у розпорядженні ресурси. У разі необхідності скористайтеся послугами посередників.

Протягом тижня з 5 по 11 липня енергії буде вдосталь, але не всі зможуть направити її у правильне русло. Астрологиня назвала знаки, яким щаститиме в усьому.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 7 липня: чого у цей день робити не можна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути