Ексклюзиви
субота, 06 березня 2021 07:00

Гороскоп на 6-7 березня: чим порадують перші вихідні весни

Гороскоп на 6-7 березня: чим порадують перші вихідні весни
Не переїжджайте на відпочинок до іншої кліматичної зони. Важко проходитиме акліматизація. Фото: pixabay.com

6-7 березня відмовтеся від тривалих походів та веселих розваг. Найкраще ви почуватиметеся у м'якому кріслі поруч з люблячими людьми. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У вихідні бажано звести хвилювання до мінімуму, - каже астрологиня. – Може погіршуватися самопочуття хворих на серцево-судинні захворювання. Не переїжджайте на відпочинок до іншої кліматичної зони. Важко проходитиме акліматизація. Відновити внутрішню рівновагу допоможе тихий плин води. Проведіть деякий час на березі водоймища. Перші вихідні весни порадують звістками від колишніх колег та однокласників. Душу зігріють приємні спогади".

Овен

Гроші швидко танутимуть. Нових надходжень не буде. Не варто переживати з приводу цього. Доля утримує вас від придбання непотребу.

Телець

Кишеня швидко спустошується. Розмір доходів не задовольняє потреб вашої родини. Підтримки рідних не слід очікувати. Продумайте фінансову стратегію на ці дні зарання.

Близнюки

Вашим розрахункам не завадить більше практицизму. Намагайтеся раціонально використовувати свої кошти. Тоді їх вистачить до нового заробітку.

Рак

Фінансів вистачатиме на відпочинок і розваги. Купуйте товари для дітей. Похід на ринок краще спланувати на ранок суботи. У неділю намагайтеся витрачати менше грошей.

Лев

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Цього достатньо для придбання необхідного. Уникайте майнових суперечок. Так ви зможете запобігти матеріальним втратам.

Діва

Грошей у кишені буде достатньо. Дратуватиме постійна зміна цін. Важко у такій ситуації чітко розрахувати свої витрати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 1-7 березня: що цікавого принесе перший тиждень весни

Терези

Відкладіть вирішення фінансових питань до наступного тижня. Ви можете наробити помилок. Зміни цін на товари й послуги примусять вас переглянути плани на відпочинок.

Скорпіон

Очікуються невеликі грошові надходження. Це дозволить вам почуватися більш упевнено. Економити не доведеться. Придбання побутової техніки краще відкласти.

Стрілець

Намагання заробити будуть мало результативними. Можливі збитки через пошкодження вашого майна іншими людьми. Навідайтеся на дачу.

Козеріг

Обставини складатимуться непогано. Часом не вистачатиме грошей. Але можна буде домовитися з людьми про обмін послугами на якихось прийнятних умовах.

Водолій

Подбайте про захист вашого капіталу. Будьте економними. Найближчим часом вагомого поповнення не очікується.

Риби

Невдалі дні. Скоротіть список витрат до необхідного мінімуму. Залишайтеся вдома. Наведіть лад у своїх речах. Запропонуйте матеріальну підтримку літнім родичам.

В Україні 8 березня очікується суттєве погіршення погоди.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 6-7 березня: чим порадують перші вихідні весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути