Ексклюзиви
вівторок, 05 жовтня 2021 07:00

Гороскоп на 5 жовтня: які знаки проживуть найцікавіший день у році

Гороскоп на 5 жовтня: які знаки проживуть найцікавіший день у році
Скористайтеся нагодою покращити матеріальне становище, завести цікаві знайомства і набути безцінного досвіду. Фото: pixabay.com

5 жовтня – день напередодні молодика. Знижується працездатність. Швидко наставатиме втома. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня зранку очікується багато аварійних ситуацій у мережах водопостачання і каналізації, - говорить астрологиня. – Не варто займатися ремонтом сантехніки. Перевіряйте крани перед виходом на роботу. Не залишайте без нагляду працюючу побутову техніку. Враховуйте людські слабкості. Не ображайте ближніх. Допоможіть їм подолати пригнічений стан. На Риб і Стрільців, Скорпіонів і Терезів чекає найцікавіший день у році. Скористайтеся нагодою покращити матеріальне становище, завести цікаві знайомства і набути безцінного досвіду".

Овен

Фінансове питання стоятиме гостро. Ви можете недорахуватися помітної суми у кишені. Не втрачайте контролю за рухом власних коштів.

Телець

Через власну необачність ви можете втратити немалі гроші. Не дозволяйте себе ошукати.

Близнюки

Не можна у цей день виявляти жадібність. Легко розставайтеся зі старими речами. Надайте матеріальної підтримки старшим родичам.

Рак

Несприятливий день для здійснення торговельних операцій. Не спокушайтеся на вигідні пропозиції. Врешті-решт ви понесете збитки.

Лев

Суттєвого заробітку не буде. Проведіть ревізію своєї бухгалтерії. Вчасно сплачуйте рахунки. Не купуйте одягу. Подавайте нужденним.

Діва

Вкладати гроші в оновлення професійного обладнання не час. Воно не працюватиме довго. Нове програмне забезпечення може нашкодити роботі вашого комп'ютера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трохи морозу та багато сонця: якою погодою розпочнеться тиждень

Терези

Коштів не бракуватиме. Розраховуйтеся готівкою за товари та послуги. Не користуйтеся кредитними картками.

Скорпіон

Приходу грошей не передбачається. Є ризик придбати речі з прихованими вадами. Без крайньої потреби не варто ходити по крамницях.

Стрілець

Економити не доведеться. У вашому розпорядженні достатня сума. Не віддавайте людям у користування свої речі. Вони не скоро повернуться до вас.

Козеріг

Будьте порядними у стосунках з фінансовими партнерами та клієнтами. Не плекайте надмірних меркантильних інтересів. Ситуація може обернутися проти вас.

Водолій

Певна обмеженість у фінансах заважатиме здійсненню ваших планів. Не намагайтеся будь-що здійснити бажану покупку. Зачекайте.

Риби

Не купуйте секонд хенд. Особливо якщо йдеться про авто чи побутову техніку. Це будуть даремно витрачені гроші.

Тиждень з 4 по 10 жовтня буде багатим на сюрпризи. У ваше життя повернуться колишні друзі та кохані.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 5 жовтня: які знаки проживуть найцікавіший день у році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути