неділя, 03 жовтня 2021 20:05

Гороскоп на 4-10 жовтня: що треба зробити цього тижня, щоб забути про проблеми на весь місяць

Гороскоп на 4-10 жовтня: що треба зробити цього тижня, щоб забути про проблеми на весь місяць
Цього тижня треба шукати нову роботу, планувати переїзд, лікувати затяжні нежить та кашель, купувати подарунки для коханих. Фото: pixabay.com

Тиждень з 4 по 10 жовтня буде багатим на сюрпризи. У ваше життя повернуться колишні друзі та кохані. Не спішіть відновлювати ці стосунки. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У середу маємо Молодик, - говорить астрологиня. – Багато хотітимемо, але мало зможемо. До 6 жовтня відкладіть купівлю і продаж нерухомості, подачу заяв до суду й загсу, відкриття депозитів і кредитів. Буде менше розчарувань. Азарт покупця підірве бюджет. Беріться за справи на світанку. Найважчу роботу відкладіть на четвер. Цього тижня треба шукати нову роботу, планувати переїзд, лікувати затяжні нежить та кашель, купувати подарунки для коханих на дні народження та річниці. Завдяки заробленим цього тижня коштам забудете про проблеми на весь місяць. Не використовуйте грубу силу для досягнення мети. Кулаками порядку не наведете, а погану славу заробите. Менше їжте. Тоді почуватиметеся бадьорим. Якщо цього тижня сядете на дієту, легко зумієте скинути кілька зайвих кілограмів".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Віддавайте борги. Оминайте конфліктів. Щоб не нашкодити собі, не втручайтеся в чужі сварки. Програєте в боротьбі за спадок. Усе відійде тим, на кого родич переписав заповіт.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Розділяйте власні кошти та залучені в бізнесі гроші. Інакше зазнаєте збитків. Не перекидайте проблеми на коханих. Краще розподіліть обов'язки.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Грошей побільшає в тих, хто не боїться додаткової роботи та вміє поєднувати кілька посад. Є ризик загубити паспорт чи пенсійне посвідчення.

Рак (22 червня - 22 липня)

Утримайтеся від роману з людиною, яку знаєте кілька днів. Поруч не буде того, хто принесе щастя. А от розчарування не забаряться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 3 жовтня: які знаки раптово розбагатіють

Лев (23 липня - 23 серпня)

Будете змушені коритися чужій волі. Кохані зануряться в роботу. Доведеться займатися дітьми та готувати для сім'ї. Будьте пильні, коли працюєте біля вогню та з гострими предметами.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Ламатимуться ноутбуки, телевізори, смартфони. Підведе транспорт, тому спізнитеся на роботу. Спокійніше буде тим, хто через пандемію повернеться до дистанційної роботи. Змініть обстановку в оселі та проблеми розв'яжуться.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

У життя втручатиметься багато людей. Потерпіть. Це період днів народжень. Вас вітатимуть і дивуватимуть. Остерігайтеся нових знайомих. Вони принесуть хаос і непорозуміння.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Читайте книжки. Там знайдете відповіді на питання, які давно хвилюють. Сходіть на прийом до психолога. Робіть те, що подобається.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Тиждень вимагає змін. Покиньте роботу, за яку не платять, розірвіть виснажливі стосунки. Не шкодуйте за втраченим. Усе відбувається на вашу користь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лікар видавлював ліктями, акушерка щипцями тягла голову" - мати на лікування сина благає про допомогу

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Набридне економити, тому накупите смакоти і швидко спустите солідну суму. Розширюйте коло спілкування. Багато людей прагнуть вашої уваги.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Уникайте спонтанних покупок. Не приймайте подарунків від людей, із якими не плануєте стосунки. Придбання вживаної техніки, автомобіля і одягу перенесіть на суботу.

Риби (21 лютого - 20 березня)

За клопотами не помітите, як пролетить тиждень. Припиніть лінуватися. Не відмовляйтеся від перспективних пропозицій. Досягнете більшого, якщо братиметеся за справи з гарним настроєм.

Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на жовтень. Його повинен прочитати кожен, хто хоче розбагатіти.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 4-10 жовтня: що треба зробити цього тижня, щоб забути про проблеми на весь місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути