четвер, 05 грудня 2019 07:00

Гороскоп на 5 грудня: чим зайнятися, щоб збільшити заробітки

Гороскоп на 5 грудня: чим зайнятися, щоб збільшити заробітки
Відкладіть на кілька днів прийняття важливих рішень. Фото: astrozodiac.net

5 грудня нагадають про себе старі образи. Зникне почуття впевненості у власних силах. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Уповільнюється реакція на зовнішні подразники. Люди будуть схильними до глибоких внутрішніх переживань, - каже астролог. - Підтримуйте близьких і друзів. Не ображайте оточуючих. Не дозволяйте страхам і сумнівам керувати вашим життям. Відкладіть на кілька днів прийняття важливих рішень. Саме час продемонструвати усі можливості свого інтелекту. Тренуйте пам'ять. Беріться за розв'язання складних головоломок. Розширюйте світогляд. Цим не лише задовольнятимете свою цікавість, але й зможете збільшити заробітки".

Овен

Потреба у грошах не стане меншою, а прибуток залишатиметься стабільно невисоким. Не соромтеся звертатися за підтримкою до впливових людей.

Тілець

Вас можуть втягнути в неприємну історію. Зберігайте дистанцію під час спілкування. Не слід втручатися у чуже приватне життя.

Близнюки

Ваші сподівання на добрий прибуток цілком виправдаються. Удача супроводжуватиме вас у фінансових справах протягом наступних кількох днів. Працюйте наполегливо.

Рак

Жалітися на нестачу коштів не доведеться. Основні джерела доходів приноситимуть добрий прибуток. Купуйте подарунки для коханих і батьків.

Лев

Кілька дрібних фінансових невдач суттєво не позначаться на вашій кишені. Оперувати ж великими сумами не варто.

Діва

Знадобляться додаткові суми на потреби родини. Намагайтеся обходитися власним грошовим запасом. Не робіть боргів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рік Металевого Пацюка: хто почуватиметься найкраще

Терези

Виплату заробітньої плати затримають. Розраховувати на обіцяні гроші не можна. Намагайтеся попередити можливі проблеми із покриттям існуючої заборгованості.

Скорпіон

День ризикованої фінансової діяльності. Можливі серйозні втрати. Не беріть грошей під заставу. Ризикуєте втратити своє майно.

Стрілець

Не втрачайте можливість заробити бажану суму. Для вдалого ведення справ необхідно побороти вроджену інертність.

Козеріг

Переговори з фінансових питань не будуть успішними. Покращити своє матеріальне становище ви не зможете. Доведеться задовольнитися скромним бюджетом.

Водолій

Ваша економіка не постраждає через ринкові катаклізми. З'явиться нагода перевірити надійність обраної фінансової політики.

Риби

Розпочинається нетривалий період фінансового злету. Тож не витрачайте час на сумніви. Дійте рішуче. Зможете суттєво покращити свій матеріальний стан.

На Овнів чекає неспокійний, але дуже результативний рік. 2020-го вони будуть одружуватися, народжувати дітей та купувати нерухомість. На що ще чекати та чого остерігатися наступного року людям, які народилися під цим знаком.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 5 грудня: чим зайнятися, щоб збільшити заробітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути