пʼятниця, 05 лютого 2021 07:00

Гороскоп на 5 лютого: чому ця п'ятниця така особлива

Гороскоп на 5 лютого: чому ця п'ятниця така особлива
Поталанить „жайворонкам". Зранку люди легко йтимуть на контакт. Фото: pixabay.com

5 лютого готуйтеся випробувати на міцність давню дружбу. Відкладіть свої справи. Відгукніться на прохання близьких про допомогу. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"П'ятниця цього разу буде досить приємною, - говорить астрологиня. – Поталанить "жайворонкам". Зранку люди легко йтимуть на контакт. Зробіть найважливіші справи до полудня. Впровадження нових проєктів та відкриття фірм відкладіть до наступного тижня. Присвятіть час спілкуванню з мистецтвом. Дозвольте життю плисти неквапно. Одержуйте насолоду від кожної миті існування. Між вами й партнерами може непомітно вирости стіна відчуження. Докладіть зі свого боку зусиль для нормалізації стосунків. Не кидайте їх напризволяще".

Овен

Малопродуктивний день. Прихід грошей затримається. По можливості не звертайтеся до послуг сервісних служб. Це коштуватиме невиправдано дорого.

Телець

Власні заробітки залишатимуться скромними. Можна розраховувати на підтримку партнерів. Не розпочинайте ремонтних робіт.

Близнюки

До дефіциту коштів призведе недалекоглядна фінансова політика. Не час висувати нові ініціативи. Не поспішайте задовольняти свої забаганки.

Рак

Працюйте на перспективу. Витрачені у цей час на підтримку й розширення бізнесу гроші незабаром обернуться збільшенням доходів.

Лев

Зберігається середній рівень доходів. Намагайтеся збалансувати статті прибутку і витрат. Відкладіть придбання одягу та взуття.

Діва

Дефіциту коштів не буде. Стабільний прибуток дозволить вільно планувати витрати. Вкладайте кошти в організацію відпочинку для родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Насуваються морози

Терези

Розраховувати на матеріальну підтримку з боку оточуючих не варто. Ви залишитеся сам на сам зі своїми фінансовими проблемами. Не кидайте грошей на вітер.

Скорпіон

Вдалий час для початку фінансового злету. Доходи ростимуть відповідно до вашої працездатності. Оформлення майнових доручень бажано відкласти.

Стрілець

Не давайте фінансових розписок. Не беріть позичок. Ситуація залишається непростою. Намагайтеся не ускладнювати її.

Козеріг

Гроші надходитимуть вчасно. Не варто у цей день звертатися до представників виконавчої влади. Судові справи розпочинати не слід. Вони обійдуться невиправдано дорого.

Водолій

Не розраховуйте на інтуїцію. Вона може підвести у цей день. Добре прораховуйте свої фінансові кроки. Не вкладайте власні кошти у чужий бізнес.

Риби

Наведіть лад у своїй бухгалтерії. Ви зможете визначити причину збільшення фінансових витрати. Більшість заробленого поглинатимуть господарчі потреби.

Астрологиня зробила прогноз на тиждень і попередила, яким знакам варто бути особливо уважними.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 5 лютого: чому ця п'ятниця така особлива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути