неділя, 31 січня 2021 20:00

Гороскоп на 1-7 лютого: з яких несподіванок розпочнеться останній місяць зими

Гороскоп на 1-7 лютого: з яких несподіванок розпочнеться останній місяць зими
Останній місяць зими розпочнеться з несподіванок для Овнів, Терезів і Скорпіонів. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 1 по 7 лютого не варто планувати відрядження і переговори, змінювати місце роботи і проживання. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ретроградним стає Меркурій, - говорить астрологиня. – Останній місяць зими розпочнеться з несподіванок для Овнів, Терезів і Скорпіонів. Все буде гальмуватися, а рішення – скасовуватися і переглядатися. Тому не спішіть виконувати накази начальства. Понеділок і четвер – дні підвищеної аварійної небезпеки. Людям важко думатиметься. Частіше помилятимуться, тому збільшиться кількість аварій. Не поспішайте когось звільняти чи наймати на роботу. Від цього ваша справа постраждає. Доведеться підлаштовуватися і миритися. Але так буде не завжди. Готуйтеся до змін. Не бажано стригтися. Волосся погано ростиме".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Почуватиметеся скрутно. Хотітиметься активності і результату, а натомість отримаєте застій у справах. Від вас чекатимуть більше, ніж ви можете дати. Підтягуйте хвости і доробляйте справи, які відклали через вихідні у січні.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Це тиждень приємних новин. Дім буде відчинений для гостей, але вже у середу ви втомитеся від надокучливих відвідувачів. Захочеться зачинитися у власній кімнаті, розпочати прибирання. Зробите порядок у домі – наведете лад у думках.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Життя внесе багато корективів у ваші плани. Тиснутиме керівництво. За роботу почнуть менше платити. Якщо вчасно не захистите свої фінансові інтереси, скоро пошкодуєте про це. Це вдалий період, аби навчатися. Легко даватиметься іноземна мова.

Рак (22 червня – 22 липня)

Нарветеся на тиск і зауваження від керівництва. Важко буде протистояти стресу. Вас звинуватять у тому, чого не робили. Заспокойтеся. Правда все рівно на вашому боці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 31 січня: кого чекають найромантичніші вихідні у році

Лев (23 липня – 23 серпня)

Сміливіше беріться за справи, які відкладали у довгий ящик. Проаналізуйте свої фінансові можливості. Добре продумайте плани до кінця зими. Незабаром помітите, як добре все вдається, якщо діяти за планом і дотримуватися графіків.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Приглядайтеся до того, що від вас вимагає життя. Намагайтеся підлаштовуватися під обставини. Тоді тиждень не буде сповнений розчарувань і застою. Непокоїтиме зростання цін у супермаркетах та комунальних платіжках.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не варто шукати нову роботу чи змінювати сімейний статус. Це тиждень ризикованої фінансової діяльності. Завершується період невизначеності у стосунках. Остаточно з'ясуєте, чи ваша людина поруч з вами.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Заробітки будуть високими і стабільними. Не зволікайте із ремонтом сантехніки. Придбані автомобілі більше часу простоюватимуть у ремонті, ніж їздитимуть. Через грайливі стосунки з колегами можете втратити коханих. Не піддавайтеся спокусі.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Довіртеся фортуні. Щаститиме там, де раніше вважали себе невдахою. Добре піде навчання. Підвищуйте свої професійні здібності, прислухайтеся до порад фахівців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому слід вирушати до сауни і басейну – медичний гороскоп на 31 січня

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Якщо хочете чогось досягти, не сидіть на місці. Змініть режим дня, попрощайтеся зі шкідливими звичками, зацікавитеся йогою та ранковою гімнастикою. Здорове харчування покращить самопочуття.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Все буде вчасно. Навіть подарунки на дні народження будуть тими, про які давно мріяли. Гроші ітимуть до ваших рук. Не лінуйтеся і не спочивайте на лаврах. Використайте можливість заробити солідну суму.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Почуватиметеся, як у тихій гавані. Усе вдаватиметься, якщо відкинете зайве і впевнено рухатиметеся вперед. Ваша заклопотаність засмучуватиме коханих. Годі іти на самопожертву і жертвувати власними інтересами, аби догодити усім навколо. Присвятіть себе родині.

Астрологиня вразила прогнозом на вихідні. До її порад варто прислухатися, якщо хочете покращити стан своїх справ.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 1-7 лютого: з яких несподіванок розпочнеться останній місяць зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути