Ексклюзиви
пʼятниця, 05 червня 2020 07:00

Гороскоп на 5 червня: як на людей впливатиме Місячне затемнення

Гороскоп на 5 червня: як на людей впливатиме Місячне затемнення
Не дивіться на чиїсь успіхи. Займайтеся своїми справами. Фото: pixabay.com

5 червня відбудеться Місячне затемнення. Воно розпочинається сезон затемнень, що триватиме до 5 липня. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У такий період люди частіше виявлятимуть неадекватну реакцію на зовнішні подразники, - говорить астролог. - Будуть знервовані та емоційно вразливі. У багатьох прокидатимуться жадібність і користолюбство. Декому заважатиме заздрість. Не дивіться на чиїсь успіхи. Займайтеся своїми справами. Більшість проблем виникатиме через прийняття непродуманих рішень. Для подорожей та кардинальної реконструкції приміщень настав несприятливий час".

Овен

Відкладіть здійснення сміливих проектів. Забезпечити їх буде важко. Додаткового прибутку не буде. Губитимуться улюблені речі. Пильнуйте.

Телець

Гроші надходитимуть вчасно. Намагайтеся підтримувати розумний баланс між доходами й витратами. Не дозволяйте знайомим втягнути вас у чергову фінансову авантюру.

Близнюки

Рівень прибутків не стане меншим. Та гроші надто швидко зникатимуть. Шукайте джерело збитків. Наведіть лад у фінансовій документації.

Рак

Обставини усіляко заважатимуть здійснити заплановане. Обіцяні гроші не потраплять до ваших рук. Так що не поспішайте на них розраховувати.

Лев

Знадобиться уміння швидко орієнтуватися у змінах економічної обстановки. На кмітливих та сміливих очікує фінансовий успіх. Добре розраховуйте можливі наслідки своїх дій.

Діва

Щаститиме у фінансових справах. Спробуйте збільшити свій капітал. Виявляйте гнучкість у роботі з людьми. Це принесе вам додатковий прибуток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Все буде у нормі — Гідрометцентр порадував прогнозом погоди на червень

Терези

Зранку все йтиме за планом. Неприємних несподіванок не буде. Вечір не сприятиме зростанню доходів. Братися за додаткову роботу не слід. Добре за неї не заплатять.

Скорпіон

Очікується середній рівень прибутків. Зосередьтеся на основному виді діяльності. Додаткових внесків потребуватиме ваше авто.

Стрілець

Ситуація стабілізується. Вкладати свої гроші у чужий бізнес не поспішайте. Повернути їх буде непросто. Малеча може принести збитки.

Козеріг

Більш вдало пройдуть фінансові операції у першій половині дня. Уникайте штрафних санкцій. Не сперечайтеся з представниками поліції.

Водолій

Висувати матеріальні претензії не час. Ви не досягнете своєї мети. Збитки вам ніхто не відшкодує. Задовольніться поки що наявними ресурсами. Гроші у кишені не переведуться.

Риби

Подбайте про своє майбутнє. Зробіть перший страховий внесок. Добрий день для оформлення спадку чи майнового доручення.

Цього літа буде три затемнення: 5 червня, 21 червня і 5 липня. Ці дати потрібно запам'ятати, щоб не нашкодити собі та іншим.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 5 червня: як на людей впливатиме Місячне затемнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути