пʼятниця, 05 березня 2021 07:00

Гороскоп на 5 березня: кому принесе успіх та багатство перша п'ятниця весни

Гороскоп на 5 березня: кому принесе успіх та багатство перша п'ятниця весни
Активізуйте листування з приємними знайомими. Фото: pixabay.com

5 березня мало які справи вдаватимуться без зайвого клопоту. Найважливішу роботу відкладіть до наступного тижня. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Тримайтеся подалі від мстивих людей, - говорить астрологиня. – Багато хто ставитиме палиці в колеса. Знайти надійних і перевірених партнерів буде важко. Гостро відчуватиметься самотність. Особливо якщо ви ще не знайшли своєї пари. Активізуйте листування з приємними знайомими. Проте саме час спробувати вдосконалити свій кулінарний досвід. Страви цього дня виходитимуть дуже смачними. Успіх та багатство перша п'ятниця березня принесе Ракам, Терезам і Водоліям".

Овен

Певна обмеженість у фінансах заважатиме здійсненню ваших планів. Не намагайтеся будь-що здійснити бажану покупку. Зачекайте.

Телець

Приходу грошей не передбачається. Є ризик придбати речі з прихованими вадами. Без крайньої потреби не варто ходити по крамницях.

Близнюки

Несприятливий день для здійснення торговельних операцій. Не спокушайтеся на вигідні пропозиції. Врешті-решт ви понесете збитки. Не звертайтеся до послуг сервісних служб.

Рак

Економити не доведеться. У вашому розпорядженні достатня сума. Не віддавайте людям у користування свої речі. Вони не скоро повернуться до вас.

Лев

Суттєвого заробітку не буде. Проведіть ревізію своєї бухгалтерії. Вчасно сплачуйте рахунки. Буденний одяг слід купувати саме цього дня.

Діва

Вкладати гроші в оновлення професійного обладнання не час. Воно не працюватиме довго. Нове програмне забезпечення може зашкодити роботі вашого комп'ютера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці матимуть ще один спосіб записатися на вакцинацію

Терези

Не можна у цей день виявляти жадібність. Легко розставайтеся зі старими речами. Надайте матеріальної підтримки старшим родичам.

Скорпіон

Фінансове питання стоятиме гостро. Ви можете недорахуватися помітної суми у кишені. Не втрачайте контролю за рухом власних коштів.

Стрілець

Через власну необачність ви можете втратити немалі гроші. Не дозволяйте себе ошукати. Довіра у фінансових питаннях не завжди доречна.

Козеріг

Будьте порядними з фінансовими партнерами та клієнтами. Не плекайте надмірних меркантильних інтересів. Ситуація може обернутися проти вас.

Водолій

Коштів не бракуватиме. Розраховуйтеся готівкою за товари та послуги. Похід по крамницях краще здійснити у другій половині дня.

Риби

Не купуйте секонд хенд. Особливо якщо йдеться про авто чи побутову техніку. Це будуть даремно витрачені гроші.

Астрологиня попередила, чого чекати від першого тижня весни.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 5 березня: кому принесе успіх та багатство перша п'ятниця весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути