четвер, 04 червня 2020 07:00

Гороскоп на 4 червня: кого життя поставить перед вибором

Гороскоп на 4 червня: кого життя поставить перед вибором
Використайте шанс щось змінити у своєму житті. Фото: pixabay.com

4 червня дозвольте подіям розвиватися послідовно. Не впадайте у відчай. Що-небудь змінити в особистому житті зараз буде важко. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Вдалий день для людей з практичним складом інтелекту, - говорить астролог. - Не час переживати через життєві негаразди. Годі нарікати на долю. Використайте шанс щось змінити у своєму житті. Пошукайте новий стиль одягу для себе. Через практичне самовираження до вас прийде внутрішнє відчуття гармонії. Овнів, Дів і Скорпіонів життя поставить перед вибором. Доведеться визначатися, з ким жити, на яку роботу погоджуватися і з якими партнерами мати справу далі".

Овен

Через власну необачність ви можете втратити чималі гроші. Не дозволяйте себе ошукати. Довіра у фінансових питаннях не завжди доречна.

Телець

Обставини складатимуться на вашу користь. Навіть за наявності невеликої суми у кишені ви зможете придбати усе необхідне. Купіть собі корисну симпатичну дрібничку.

Близнюки

Партнери виявлятимуть нерішучість у прийнятті важливих рішень. Не підганяйте їх. Мудріше буде відкласти розмову на кілька днів.

Рак

Легко піддаватиметеся першій емоційній реакції. Намагайтеся за епатажною поведінкою роздивитися справжнє обличчя обранців. Зачекайте з оцінками.

Лев

Вам бажатиметься нових вражень. Запропонуйте партнерам невелику мандрівку. Влаштуйте цікаві пригоди для дітей. І самі розважтеся від душі.

Діва

Афішувати свої подальші фінансові плани не варто. Не сполохайте удачу. Обирайте безготівкову форму розрахунку за надані послуги. Для зустрічі з коханими не кращий час. Побачення залишить неприємні відчуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячне затемнення 2020: коли чекати та до чого готуватися

Терези

Заробіток залишатиметься стабільно невисоким. Не здавайте у ремонт свої речі. Вони надовго затримаються у сервісному центрі.

Скорпіон

Будьте порядними у відносинах з фінансовими партнерами та клієнтами. Не плекайте надмірних меркантильних інтересів. Ситуація може обернутися проти вас.

Стрілець

Гостро відчуватиметься самотність. Знайдіть для себе розвагу. Активізуйте листування з приємними знайомими.

Козеріг

Ваша неприступність і холодність відлякуватиме потенційних партнерів. Частіше посміхайтеся. Не обмежуйте кола спілкування.

Водолій

Добрий час для інтиму. Можна подумати і про збільшення родини. Відчуйте радість відвертого спілкування з найріднішими людьми.

Риби

Ви одержите лише частину очікуваного прибутку. Не вступайте у суперечки. Із затримкою надійде уся сума. Подбайте про створення затишку в домі. Вимийте вікна.

Місячне затемнення відбудеться 5 червня о 22:25 за київським часом. Астролог розповіла, чого категорично не можна робити.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 4 червня: кого життя поставить перед вибором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути