четвер, 30 вересня 2021 07:00

Гороскоп на 30 вересня: кого по-справжньому ощасливить кінець місяця

Гороскоп на 30 вересня: кого по-справжньому ощасливить кінець місяця
Шануйте давні традиції українців і звичаї власної родини. Виявляйте гостинність. Фото: pixabay.com

30 вересня змініть обстановку. По можливості проведіть цей день з коханими далі від дому. Це дозволить по-новому глянути одне на одного. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня добре ходити у гості, - говорить астрологиня. – Шануйте давні традиції українців і звичаї власної родини. Виявляйте гостинність. Будьте раді навіть незнайомцям, що випадково опинилися на вашому порозі. Через таких людей прийде благословення у вашу родину. Не дозволяйте своїй цікавості відволікати вас від важливих справ. Є небезпека провести день у балачках чи просидіти в Інтернеті без певної мети. Згаяний час не повернеться. Тому свідомо зосереджуйтеся на головному. Кінець місяця по-справжньому ощасливить Тельців, Близнюків, Скорпіонів і Стрільців".

Овен

Виношувати грандіозні фінансові плани не слід. Економічна обстановка постійно змінюватиметься. Обмежте витрати до необхідного мінімуму. Спостерігайте за ринком.

Телець

Стан справ поступово покращуватиметься. Частину ваших матеріальних обов'язків візьмуть на себе близькі. Упоратися з рештою вам буде нескладно.

Близнюки

Один з найбільш вдалих днів тижня. Вам щаститиме у фінансових справах. Здійсніть необхідні покупки після обідньої перерви.

Рак

Не довіряйте обіцянкам роботодавців. Знайдуться причини виплатити меншу суму за виконану роботу. Оформлюйте офіційно подібні домовленості. Не дайте себе ошукати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заморозки, тепло і дощ: якою погодою здивує осінь у жовтні

Лев

Додаткових внесків потребуватимуть невеликі ремонтні роботи в домі. Скористайтеся заощадженими грошима. Знайдіть кошти на підтримання здоров'я дітей.

Діва

Боржники не повернуть ваших грошей. Розраховувати на це не варто. Відкладіть пошуки приміщення для нового офісу. Воно коштуватиме дорого.

Терези

Зберігається достатнє фінансове забезпечення. У другій половині дня пильнуйте за гаманцем. Похід по крамницях краще відкласти.

Скорпіон

Справи йтимуть добре. Прибутки будуть надходити стабільно. Відгукніться на прохання нужденних про фінансову допомогу. Порадуйте дітей солоденьким.

Стрілець

Гроші мають працювати. Не затримуйте їх у кишені. Організуйте фінансовий потік. Відкривати нове підприємство не час. Воно буде збитковим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лікар видавлював ліктями, акушерка щипцями тягла голову" - мати на лікування сина благає про допомогу

Козеріг

Ваша економічна політика потребує перегляду. Не робіть ставку на зменшення витрат та накопичення грошей.

Водолій

Вирішення фінансових проблем відкладіть до вечора. Зранку ви можете лише ускладнити ситуацію. Бережіть ювелірні вироби. У цей день їх можна втратити або зламати.

Риби

Ваші доходи залежатимуть від роботи колег. Надійна команда допоможе забезпечити необхідний прибуток. Не беріть участі у розіграшах.

Астрологиня розповіла, що цікавого готує цей тиждень для кожного з нас.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 30 вересня: кого по-справжньому ощасливить кінець місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути