вівторок, 30 серпня 2022 06:00

Гороскоп на 30 серпня: чим та кого обдарує літо наостанок

Гороскоп на 30 серпня: чим та кого обдарує літо наостанок
Шукайте компромісів. Поступайтеся там, де це можливо. Фото: pixabay.com

30 серпня бракуватиме терпіння. Люди прагнутимуть швидких результатів. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не поспішайте діяти, - говорить астрологиня. – Добре обдумуйте свої плани, щоб не довелося двічі робити те саме. Знадобиться уміння домовлятися. Шукайте компромісів. Поступайтеся там, де це можливо. Таланитиме народним майстрам. Цього дня народжуватимуться шедеври. Можна розпочинати ремонтні роботи або будівництво. Справа рухатиметься швидко. Організм потребуватиме свіжого повітря. Багато гуляйте. Основу вашого раціону мають складати овочі та фрукти. Від важкої жирної їжі слід відмовитися. Літо наостанок обдарує Раків, Терезів, Скорпіонів і Козерогів. Хтось отримає запрошення на нову роботу, на декого чекають позитивні зміни в особистому житті. Вам освідчуватимуться у коханні, запрошуватимуть на побачення та обсипатимуть компліментами".

Овен

Голова йтиме обертом від кількості невідкладної роботи. Допоможе уміння організовувати свій день. Розділіть справи на термінові та ті, що можуть зачекати. Знаходьте час для активного відпочинку.

Телець

Не плутайте наполегливість з упертістю. Спробуйте переглянути свої переконання. Відкладіть розмову, що зайшла в глухий кут. Не сперечайтеся з керівництвом.

Близнюки

Усяка справа потребуватиме більших зусиль. Не відмовляйтеся від запропонованої допомоги. Гарний результат принесе робота в команді.

Рак

Ігноруйте дрібні неприємності. Не відволікайтеся на порожні розмови. День обіцяє бути результативним. Ввечері приділіть більше уваги старшим родичам.

Лев

Подбайте про стабільну роботу налагодженого бізнесу. Розпочинати щось нове не слід. Майте запас грошей на термінові ремонтні роботи. Пильнуйте за кермом.

Діва

Бракуватиме коштів навіть на необхідні речі. Відмовтеся від позапланових витрат. Іти до шефа з проханням про підвищення не час. Турбуватиме безсоння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко розповів, як працюватимуть школи Києва з 1 вересня

Терези

Пробачайте своїм кривдникам. Не дозволяйте образі зіпсувати ваш день. Оглядатися на минуле не слід. Упевнено рухайтеся вперед. Телефонуйте родичам.

Скорпіон

День перевірки дружніх стосунків. Знайдіть час для підтримки близьких. Не затримуйте тих, хто іде з вашого життя. Залишаються порядні. Усе на краще.

Стрілець

Доба творчої кризи. Поверніться до колишніх ідей. Вони можуть спрацювати зараз. Приділіть більше уваги догляду за зубами. Запишіться на прийом до стоматолога.

Козеріг

Не робіть нічого проти своєї волі. Погано вийде те, що робилося з примусу. Дослухайтеся до голосу інтуїції. Місце роботи змінювати не час. Пийте більше чистої води.

Водолій

Підводитимуть ділові партнери. Ламатимуться транспортні засоби. Розраховуйте на себе. Майте гнучкий план роботи на день. Говоріть небагато. Більше робіть.

Риби

Близькі родичі перекладатимуть на вас свої проблеми. Вередуватимуть діти. Спокійно попрацювати не вдасться. Займіться хатніми справами. Частіше відпочивайте.

В Україні на початку осені буде прохолодно. Температура повітря на початку вересня знизиться на 3-7°С.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 30 серпня: чим та кого обдарує літо наостанок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути