Ексклюзиви
четвер, 30 квітня 2020 07:00

Гороскоп на 30 квітня: хто потрапить до любовного трикутника

Гороскоп на 30 квітня: хто потрапить до любовного трикутника
Люди не дотримуватимуться своїх обіцянок. Фото: pixabay.com

30 квітня не варто стригти волосся, нарощувати нігті і використовувати нову косметику. Нагадає про себе алергія. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Це несприятливий день для початку будь-яких справ, - говорить астролог. – Люди не дотримуватимуться своїх обіцянок. Плітки та неприємні новини швидко розповсюджуватимуться, а необхідна інформація навпаки надходитиме пізно. Зробіть необхідні покупки вранці. Утримайтеся від прийняття остаточних рішень з важливих питань. Беріть до уваги складні зовнішні обставини. Риби і Стрільці ризикують потрапити у любовний трикутник. Тримайтеся достойно. Не боріться з конкурентами. Врешті перемога буде на вашому боці".

Овен

Пильнуйте під час проведення торговельних операцій. Вашою неуважністю можуть скористатися інші. Позбавтеся зайвих речей у домі.

Телець

Надійде лише частина очікуваного прибутку. Зачекайте з великими покупками. Ви з коханими бажатимете тихого відпочинку наприкінці дня. Проведіть вечір удвох.

Близнюки

Офісна техніка працюватиме зі збоями. Не вкладайте кошти в переоснащення робочого обладнання. У стосунках з коханими спостерігається романтична нотка. Збережіть її й надалі. Не стримуйте вияву почуттів.

Рак

Найкращий час для позбавлення обтяжливих стосунків. Вони назад не повернуться. Приймайте таке рішення свідомо.

Лев

Виключно вдалий день. Висувайте найсміливіші фінансові проекти. Вони даватимуть прибутки. Приборкайте власний егоїзм. Розділіть з коханими радість їхніх перемог. Цікавтеся їх планами на майбутнє.

Діва

Відмовтеся від побачення вдень. Нічим добрим воно не закінчиться. Краще зустріньтеся з милими ввечері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 27 квітня – 3 травня: на які знаки чекає абсолютний успіх

Терези

Розраховуйте на мінімальний прибуток. Термінові витрати поглинатимуть увесь заробіток. На кишенькові витрати грошей майже не залишиться.

Скорпіон

Умійте відмежувати домашні клопоти від проблем на роботі. Не несіть у дім роздратування. Так ви можете випадково образити близьких людей. Згодом шкодуватимете про це.

Стрілець

Зателефонуйте літнім родичам. Потурбуйтеся про батьків. Вони будуть не в доброму настрої. Потребуватимуть психологічної підтримки.

Козеріг

Не позичайте людям грошей. Не здавайте в оренду своєї нерухомості. Матимете надто багато клопоту. Прибуток не коштуватиме цього.

Водолій

Ви матимете непогані шанси вдало розмістити свій капітал. Мисліть стратегічно. Не витрачайте більшість грошей на задоволення сьогочасних потреб.

Риби

Поверніться до розгляду давніх майнових проблем. На цей раз вихід буде знайдено. Вчасно гасіть заборгованість.

У багатьох регіонах України 30 квітня погіршиться погода. Оголосили штормове попередження.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 30 квітня: хто потрапить до любовного трикутника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути