Ексклюзиви
пʼятниця, 30 липня 2021 07:00

Гороскоп на 30 липня: кому зірки пророкують багате і солодке життя

Гороскоп на 30 липня: кому зірки пророкують багате і солодке життя
Будьте послідовними у своїх діях. Приймайте зважені рішення. Фото: pixabay.com

30 липня - день романтиків. Призначайте побачення коханим, говоріть їм про свої почуття. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Більшість справ гальмуватиметься, - говорить астрологиня. – Враховуйте цю обставину і не плануйте щільного графіку роботи на цей день. Виникатимуть проблеми через невиконані вчасно зобов'язання. Незадоволені замовники вимагатимуть компенсації за зрив договірних термінів. Не зважайте на обставини. Не дозволяйте оточуючим тиснути на вас. Будьте послідовними у своїх діях. Приймайте зважені рішення. Багате і солодке життя зірки пророкують Терезам, Козерогам і Рибам".

Овен

Тиск зовнішніх обставин примусить вас переплачувати за надані послуги. По можливості відкладіть оформлення майнової документації. Не поспішайте з переїздом.

Телець

Обіцяні гроші не дійдуть до вас у повному обсязі. Частина заробленого може бути стягнена у вигляді штрафів чи комісійних. Відстоюйте свої фінансові інтереси.

Близнюки

Приходу вагомого прибутку доведеться ще зачекати. Поки що свої бажання ви зможете задовольнити лише частково. Але не відмовляйте собі у задоволенні помріяти про велике.

Рак

Не шукайте можливості швидко заробити великі кошти. Матимете великі збитки. Тримайтеся за надійне джерело доходів. Навіть якщо зараз вас не влаштовує заробіток.

Лев

Дефіциту коштів не буде. Під час проведення фінансових операцій не звертайтеся до послуг посередників. Вони не дбатимуть про ваш прибуток.

Діва

Грошей обмаль. І ті не вдасться витратити на себе. Зростають витрати на дітей. Батьки потребуватимуть вашої матеріальної допомоги. Робити покупки цього дня не слід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на серпень: перед ким відкриється безліч нових можливостей

Терези

Справи йтимуть своїм ходом. Коштів вистачатиме на забезпечення звичного способу життя. Хтось із боржників може повернути вам гроші.

Скорпіон

Зекономити деяку суму не вдасться. Спокуса придбати щось новеньке буде надто великою. Пильнуйте біля палаток приватної торгівлі. Вам можуть продати неякісний товар.

Стрілець

Бажаного зростання рівня доходів поки що не прогнозується. Проте заробіток надходитиме вчасно. На все необхідне грошей вистачить.

Козеріг

Притримайте гроші в кишені. Спостерігайте за змінами на ринку. Відповідно відкоригуйте свої плани. Не довіряйте рекламі. Користі від придбаної речі матимете небагато.

Водолій

Зачекайте з прийняттям рішення про додаткове працевлаштування. Ви не одержите там обіцяного заробітку. Ще раз уточніть деталі.

Риби

Зароблені у цей день кошти бажано заощадити. Вчасно розраховуйтеся з боргами за комунальні послуги.

Астрологиня розповіла, що і кому обіцяє тиждень з 26 липня по 1 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 30 липня: кому зірки пророкують багате і солодке життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути