середа, 30 червня 2021 07:00

Гороскоп на 30 червня: для кого перший місяць літа закінчиться найбільш вдало

Гороскоп на 30 червня: для кого перший місяць літа закінчиться найбільш вдало
Жінкам варто використовувати свою слабкість для досягнення поставленої мети і по можливості спиратися на сильне чоловіче плече. Фото: pixabay.com

30 червня стережіться фанатично відданих вам людей. Вони можуть не залишити вам часу для занять власними справами. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Відчуватиметься загальна фізична слабкість, - говорить астрологиня. – Більш результативним цей день буде для чоловіків. Жінкам варто використовувати свою слабкість для досягнення поставленої мети і по можливості спиратися на сильне чоловіче плече. Добре вестиметься аналітикам та науковцям. Прагніть досягати практичних результатів у будь-якій сфері діяльності. Багато чого вдаватиметься, якщо візьметеся до роботи на світанку. Найбільш вдало перший місяць літа закінчиться для Близнюків, Дів, Терезів і Водоліїв".

Овен

Знадобляться немалі зусилля для утримання позитивного фінансового балансу. На великі покупки коштів не вистачатиме.

Телець

Не відмовляйтеся від складних професійних завдань. Їх розв'язання принесе додатковий прибуток.

Близнюки

Розпочинайте робочий день раніше. Просто зранку очікується надходження прибутку. Укладені у цей день фінансові домовленості будуть вигідними для вас.

Рак

Не бажано змінювати основного напрямку діяльності. Позбавтеся економічно невигідних справ. Шукайте додаткові засоби економії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали 4 знаки, які почуватимуться суперщасливими - гороскоп

Лев

Сподівання на прихід великої суми грошей не виправдаються. Не плануйте складних економічних комбінацій. Купувати велосипеди та спорттовари не час.

Діва

Сміливо висувайте свої пропозиції та творчі проєкти. Їхнє схвалення сприятиме покращенню вашого матеріального становища. Це день вдалих покупок.

Терези

Заручіться фінансовою підтримкою впливових людей. Вкладати власні кошти у нові економічні проекти небезпечно. Ви не маєте достатнього ресурсу. Ризикувати не слід.

Скорпіон

У вашому розпорядженні невеликі суми. Але поруч будуть знайомі у вкрай складному фінансовому становищі. Надайте їм посильну матеріальну допомогу.

Стрілець

Займіться юридичним оформленням майнових документів. Входьте у права володіння спадком. Час придбати гараж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли краще фарбувати і стригти волосся – астролог

Козеріг

Епізодичні надходження невеликих сум дозволять вам пережити скрутні часи. До приходу справжнього прибутку доведеться задовольнитися малим.

Водолій

Коштів на руках достатньо для вирішення домашніх проблем. Придбання господарчих товарів відкладіть на один день. Займіться облаштуванням присадибної ділянки.

Риби

Не вистачатиме коштів для впевненої боротьби з конкурентами. Очікуються матеріальні збитки. Подумайте над стратегією виходу зі скрути.

Астрологиня попередила, чого чекати від липня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 30 червня: для кого перший місяць літа закінчиться найбільш вдало». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути