четвер, 30 червня 2022 06:00

Гороскоп на 30 червня: астрологиня приголомшила прогнозом

Гороскоп на 30 червня: астрологиня приголомшила прогнозом
День буде вдалим. Цьому не завадить навіть деякий фінансовий дефіцит. Фото: pixabay.com

30 червня - день вдалих покупок. Придбайте те, про що давно мріяли. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня загострюються проблеми між батьками і дітьми, - каже астрологиня. – Особливо нестерпними будуть підлітки. Залишайтеся терплячими під час спілкування з дітьми. Погіршується пам'ять. Забуватимуться важливі речі. Користуйтеся записниками. Не відкладайте на завтра те, що можна зробити сьогодні. День буде вдалим. Цьому не завадить навіть деякий фінансовий дефіцит. Пильнуйте за кермом. Підвищується аварійність на автошляхах. Останній день червня буде успішним для нашої армії. Досягнемо результату, якого прагнули кілька тижнів".

Овен

Навіть невеликі помилки матимуть серйозні наслідки. Не поспішайте діяти. Добре продумуйте свої рішення. Загострюються родинні конфлікти. Утримуйтеся від критичних зауважень на адресу рідних.

Телець

Не варто думати про розширення бізнесу. Зате добре йтиме навчання. Подбайте про підвищення кваліфікації. Переймайте досвід майстрів. Більше ходіть пішки.

Близнюки

Погано спланований день пройде в балачках без результатів. Вас можуть втягнути в чужі конфлікти. Пильнуйте за рухом грошей. Не допускайте збитків.

Рак

Дійте сміливо й упевнено. Розраховуйте на підтримку близьких людей. Можна записатися до стоматолога.

Лев

Не варто сумніватися у власних силах. Цей день сприяє плануванню, а не втіленню планів. Не переїдайте.

Діва

Всю увагу слід зосередити на роботі. Ваші справи йтимуть успішно. Можна подумати над розширенням бізнесу. Не витрачайте гроші на дрібні забаганки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Війна в Україні може закінчитися завтра" – у Німеччині назвали умову

Терези

День матеріальних втрат. Не залишайте без нагляду свої речі. Заробітки знизяться через штрафні санкції.

Скорпіон

Більше часу проводьте з дітьми. Діліться з ними своїми знаннями й досвідом. Допоможіть друзям вийти зі складної ситуації.

Стрілець

Здійсненню планів заважатимуть транспортні проблеми. Виходьте з дому заздалегідь. Ставтеся критично до одержаної інформації. Зумійте відрізнити брехню від правди.

Козеріг

Усе вдаватиметься з великими зусиллями. Роботи буде багато. Розраховувати на помічників не слід. Подбайте про здоровий режим дня й харчування, щоб на все вистачило сил.

Водолій

Не виходьте за рамки звичного графіку життя. Сил на експерименти бракуватиме. Частіше робіть паузи в роботі на відпочинок.

Риби

Не зупиняйте політ фантазії. Ваш творчий потенціал на високому рівні. Шукайте нестандартні рішення на роботі і в побуті. Не залишайте без нагляду увімкнену побутову техніку.

В Україні значно погіршиться погода. Очікуються град, короткочасні дощі та грози зі шквалами.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 30 червня: астрологиня приголомшила прогнозом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути