середа, 03 серпня 2022 06:00

Гороскоп на 3 серпня: у чиєму житті настане поворотний момент

Гороскоп на 3 серпня: у чиєму житті настане поворотний момент
Усе зміниться на краще. Робіть близьким людям маленькі подарунки. Фото: pixabay.com

3 серпня – вдалий день для більшості справ, окрім великих фінансових операцій. Не варто купувати нерухомість, земельну ділянку чи авто. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Душа потребуватиме гармонії та краси, – говорить астрологиня. – Приберіть у домі. Купуйте меблі й інші предмети для прикрашання інтер'єру. Оновіть гардероб. У вільні години гуляйте. Милуйтеся красою природи. Цього дня краса стане ліками для зраненого серця. Поворотний момент настане в житті Тельців і Близнюків, Раків і Терезів. Усе зміниться на краще. Робіть близьким людям маленькі подарунки. Говоріть компліменти. Завітайте до косметолога, у перукарню або фітнес-клуб. Піклуйтеся про здоров'я".

Овен

Відкладіть розв'язання проблем на роботі на кілька днів. Займіться особистим життям. Інше нехай зачекає. Випадкових зустрічей цього дня не буде.

Телець

Для досягнення успіху не доведеться докладати надмірних зусиль. Усе необхідне йтиме до рук. Люди радо допомагатимуть. Будьте вдячні.

Близнюки

Створюйте умови для майбутніх перемог. Плануйте. Розраховуйте. Шукайте партнерів та помічників. Стартувати з новим проєктом не час. Заощаджуйте гроші.

Рак

Поверніться до ідей, які обмірковували раніше. Цього дня вони можуть стати реальністю. Не затримуйтеся на роботі. На вас чекає романтичний вечір. Не переїдайте.

Лев

Не зловживайте своєю владою. Справи йдуть добре. Цінуйте тих, хто поруч. Пробачайте близьким їхні дрібні помилки. Укріплюйте здоров'я.

Діва

Зіркова хвороба може позбавити пильності. Цього дня ви самі собі нашкодите. Не час вкладати значні суми в проєкти. Очікуваного прибутку не буде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борис Джонсон зачарував мережу рідкісним фото з дітьми

Терези

Це ваш день. Мрії стануть реальністю. Найважливіші події чекають на вас в особистому житті. Вдалою буде невелика подорож з коханою людиною.

Скорпіон

Не розраховуйте на свій попередній досвід. Освоюйте нові знання й навички. Приставайте на пропозицію роботи в новій команді.

Стрілець

Відчуття руху по колу дратуватиме вас. Перспектив зростання не видно. Облиште намагання покращити робочу ситуацію. Відпочиньте й відновіть сили.

Козеріг

Спостерігати за успіхом конкурентів – не вельми приємна справа. Не давайте волі заздрості. Проаналізуйте ситуацію. Вкладайте гроші в нові технології.

Водолій

Цей день навчить долати перешкоди. Відстоюйте свої інтереси. Не купуйте побутової техніки. Майте запас грошей на непередбачувані витрати.

Риби

Вносити зміни до звичного графіку життя не слід. Нові ідеї не будуть вдалими. Підтримуйте добрі стосунки із сусідами. Вони допоможуть вам у скрутні часи.

3 серпня погода в більшості регіонів України буде дощовою. Подекуди опади будуть з грозами й вітром.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 3 серпня: у чиєму житті настане поворотний момент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути