Ексклюзиви
вівторок, 03 березня 2020 07:00

Гороскоп на 3 березня: як пережити вівторок без втрат

Гороскоп на 3 березня: як пережити вівторок без втрат
Не варто презентувати творчі проекти. Вони не будуть схвально прийняті глядачами. Фото: astrozodiac.net

3 березня похід по крамницях відкладіть. Куплені цього дня речі не служитимуть довго. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Особливо це стосується електроніки та засобів зв'язку, - говорить астролог. – Придбання телефонів відкладіть до вихідних. Вівторок виявиться напруженим. Люди часто залишатимуться незадоволеними результатами своїх справ. Збільшується кількість помилок у розрахунках. Обставини не сприятимуть здійсненню продуманих раніше планів. Не варто презентувати творчі проекти. Вони не будуть схвально прийняті глядачами. Щоб пережити вівторок без втрат, беріть із собою мінімум грошей і відмовтеся від пропозицій нових знайомих. Вони поводитимуться підступно".

Овен

Запропонуйте милим вечірню прогулянку. Цим ви приємно їх здивуєте. Це день ризикованого бізнесу. Не дбайте про покращення матеріального забезпечення. Непродумані фінансові кроки обернуться на великі втрати.

Телець

Додаткових внесків потребуватиме домашнє господарство. Вчасно проведіть поточний ремонт сантехніки. Запобігайте аварійній ситуації.

Близнюки

Матеріальні проблеми стануть причиною зростання напруженості у домі. Не зривайтеся на претензії до близьких. Обдумайте варіанти виходу зі скрути.

Рак

Не позичайте людям гроші. Сусідські сварки впливатимуть і на ваше особисте життя. Не дозволяйте оточуючим втягнути вас у чужий конфлікт. Навіть у ролі свідка.

Лев

Вашою щедрістю й безкорисливістю можуть скористатися інші. Думайте про завтрашній день. Не варто шкодити собі.

Діва

Вкладайте гроші у створення свого іміджу. Згодом це обернеться додатковими прибутками. Важко буде об'єктивно оцінити чесноти ваших партнерів. Почуття засліплюють розум. Не поспішайте зближуватися з новими знайомими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптик здивувала прогнозом погоди на найближчі дні

Терези

Гроші надходитимуть невеликими сумами, тому їх прихід буде мало помітним. Кохані страждатимуть від дефіциту вашої уваги. Діловий успіх не повинен обернутися крахом стосунків.

Скорпіон

Розмір прибутку залежатиме від кількості контактів з партнерами. Не дозволяйте собі лінуватися. Активно відстоюйте свої фінансові інтереси. Але робіть це ввечері.

Стрілець

Це день очікування. Не час займатися розподілом бюджетних коштів. Уникайте конфліктів з майнових питань. Вони призведуть до зайвих втрат.

Козеріг

Не робіть ремонту. Пильнуйте за кермом. Знадобиться ваше уміння мовчати і слухати. Поплакатися прийде не один. Виявляйте своє природне милосердя.

Водолій

Під вашою гарячою рукою може опинитися беззахисна близька людина. В одну мить ризикуєте зруйнувати своє щастя. Не втрачайте контролю над собою.

Риби

Вимогливість партнерів до вас безпідставно зростатиме. Утримайтеся від прийняття радикальних рішень. Спробуйте поговорити спокійно через кілька днів.

Тиждень з 2 по 8 березня – це час великих обіцянок і марних сподівань. Астролог розповіла, хто почуватиметься успішно і багато чого досягне.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 3 березня: як пережити вівторок без втрат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути