вівторок, 29 жовтня 2019 07:00

Гороскоп на 29 жовтня: астролог назвала знаки, на які чекає незабутня зустріч

Гороскоп на 29 жовтня: астролог назвала знаки, на які чекає незабутня зустріч
Поява нових залицяльників у цей день не віщує нічого доброго. Фото: astrozodiac.net

29 жовтня не варто допускати іронічних висловлювань на адресу співбесідників. Можуть постраждати дружні стосунки. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Друзями та колегами керуватиме бажання самоствердитися, - говорить астролог. - Небезпечно піддавати сумнівам їхні слова. Висловлена недовіра викличе спалах обурення. Розпочаті у цей день справи не будуть доведені до ладу. Поява нових залицяльників у цей день не віщує нічого доброго. Проводьте вільний час у компанії добре знайомих людей. Незабутня зустріч цього дня чекає на Овнів, Раків і Козерогів".

Овен

Робота потребуватиме додаткових внесків. Замість одержання доходів доведеться йти на зайві витрати. Не розпочинайте ремонту. Відмовтеся від побачення вдень. Нічим добрим воно не закінчиться. Краще зустріньтеся з милими ввечері.

Телець

День ризикованого бізнесу. Укладати фінансові угоди з новими партнерами небезпечно. Найкращий час для позбавлення обтяжливих стосунків.

Близнюки

Зачекайте із прийняттям рішень про використання своїх фінансів. Наприкінці робочого дня ситуація може кардинально змінитися. Не призначайте побачення одразу двом партнерам. Станеться неприємна накладка.

Рак

Справи йтимуть нормально. Хоч гроші даватимуться й нелегко. Приймайте зважені рішення щодо розподілу наявної готівки. Збільшуються витрати на транспорт.

Лев

Стережіться ревнощів своїх коханих. Не жартуйте з вогнем. З нічого може розгорітися великий скандал.

Діва

Не приймайте запрошення на нову роботу. Заробітки не виправдають сподівань. Не беріть кредитів. Виникнуть проблеми з їх погашенням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 28 жовтня: астролог розповіла, чого не можна робити

Терези

Загублені речі не повернуться до вас. Знижується ефективність роботи. Відповідно зменшаться прибутки. Поставтеся до цього по-філософськи.

Скорпіон

Зателефонуйте престарілим родичам. Потурбуйтеся про батьків. Вони будуть не в доброму настрої. Потребуватимуть психологічної підтримки.

Стрілець

Можете недорахуватися грошей у кишені. Перевіряйте здачу біля каси. Відкладіть придбання електроніки та засобів зв'язку. Вони не служитимуть довго.

Козеріг

У вашому розпорядженні обмежена сума, та критичного дефіциту коштів не буде. Дайте більше свободи вашим партнерам. Вона їм буде вкрай необхідна.

Водолій

Поверніться до розгляду давніх майнових проблем. На цей раз вихід буде знайдено. Вчасно гасіть заборгованість.

Риби

Заробити бажану суму буде дуже складно. Доведеться мобілізувати усі зв'язки та ресурси. У разі необхідності скористайтеся послугами посередників.

Астролог попередила, чого чекати від одного з найскладніших тижнів у році.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 29 жовтня: астролог назвала знаки, на які чекає незабутня зустріч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути