середа, 29 січня 2020 07:01

Гороскоп на 29 січня: чим зайнятися в останній четвер місяця

Гороскоп на 29 січня: чим зайнятися в останній четвер місяця
Головне вчасно промовчати. Це буде мудре рішення. Фото: astrozodiac.net

29 січня різко знижується працездатність. Приділіть більше уваги власному здоров'ю. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Знайте міру в усьому. Цього дня люди виявлятимуть гарячковість, - каже астролог. - Через це справи просуватимуться повільно. Це дратуватиме. Підходьте до будь-якої роботи методично. Не прагніть прискорити розвиток подій. Замість істини у суперечці народжуватиметься ворожнеча. Тож не варто відстоювати власну точку зору незважаючи ні на що. В останній четвер січня головне вчасно промовчати. Це буде мудре рішення".

Овен

Зведіть до мінімуму фінансову активність. Не позичайте людям гроші. Оминайте казино та ігрові клуби. Виграшу не буде.

Телець

Грошей вистачатиме на покриття щоденних витрат. Не беріть на себе спонсорських обов'язків. Додаткового навантаження ваш гаманець не витримає.

Близнюки

Результати цього дня приємно порадують. Та зароблене одержати на руки ви зможете трохи згодом. Відтік коштів спровокує терміновий ремонт техніки.

Рак

Ви не залишатиметеся без грошей. Регулярні надходження дозволять поповнити ваш бюджет. Складніше буде вигідно розподілити зароблене.

Лев

Цікавих фінансових пропозицій не буде. Не змінюйте основного напрямку діяльності. Відкладіть покупку одягу та взуття. Економте.

Діва

Отримаєте достойну винагороду за свою працю. Рівень доходів зросте. Не варто переходити на нове місце роботи. Відкладіть операції з нерухомістю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні зміниться погода

Терези

Справи вестимуться відносно спокійно. Розраховуйте на стабільний середній заробіток. Не відмовляйте нужденним у матеріальній підтримці.

Скорпіон

Не сподівайтеся на злагоджену роботу партнерів по бізнесу. Вони проігнорують власні обов'язки. Через це заробітки стануть нижчими, ніж очікуєте.

Стрілець

Не ризикуйте власними грошима. Необдумана фінансова політика може призвести до серйозних втрат. Уникайте майнових суперечок.

Козеріг

Ще відчуватиметься дефіцит коштів. Проте ваша економіка потроху виходитиме з кризового стану. Не залучайте до свого бізнесу чужий капітал.

Водолій

Вам заважатимуть працювати різні обставини, тому доходи будуть мінімальними. Відкладіть придбання престижних речей.

Риби

Помітних змін у сфері фінансів не очікується. Буде робота - буде й заробіток. Триває прибутковий період. Не шкодуйте грошей на укріплення здоров'я.

Рік Пацюка розпочнеться продуктивно. Гарно працюватиме голова. Не підведе й інтуїція. Не гайте часу на розваги.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 29 січня: чим зайнятися в останній четвер місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути