понеділок, 29 серпня 2022 06:00

Гороскоп на 29 серпня: які знаки відчують себе справжніми щасливчиками

Гороскоп на 29 серпня: які знаки відчують себе справжніми щасливчиками
Скористайтеся нагодою, аби покращити свої справи. Зараз вам вдаватиметься більше, ніж іншим. Фото: pixabay.com

29 серпня варто загадувати бажання і ставити перед собою високі цілі. Ваші старання не будуть марними. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня люди частіше висловлюватимуть незадоволення з найменшого приводу, - говорить астрологиня. – Не бажано призначати важливі зустрічі. Домовитися про щось буде важко. Розподіляйте свої матеріальні ресурси економно. Не варто купувати одяг і взуття, починати ремонт та будівництво. Зміна іміджу також виявиться невдалою. Овни, Раки і Стрільці відчують себе справжніми щасливчиками. Скористайтеся нагодою, аби покращити свої справи. Зараз вам вдаватиметься більше, ніж іншим".

Овен

Розпочинайте день з інтенсивної гімнастики. Більше ходіть пішки. Складні питання краще розв'язуватимуться гуртом. Не відмовляйтеся від дружньої підтримки.

Телець

Ви матимете справи із сильними опонентами. Знадобиться характер для відстоювання своєї точки зору. Дійте упевнено і наполегливо. Залишайтеся тверезими.

Близнюки

Не беріться одразу за декілька справ. Контролювати їх усі буде важко. Збільшиться кількість помилок. Романтичний настрій штовхатиме на пошуки пригод.

Рак

Позитивний настрій допоможе успішно долати всі проблеми. Протягом дня ви зможете переробити роботу цілого тижня. Не час займатися загартуванням.

Лев

Сподівання на добрий заробіток не виправдаються. Не поспішайте планувати витрати. Зміна місця роботи виявиться невдалою. Приймайте запрошення у гості.

Діва

Вдома не сидітиметься. Більше рухайтеся. Задовольніть свою цікавість. Подорожуйте. Знайомтеся з новими людьми. Дослухайтеся до порад досвідчених майстрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити черствий хліб знову свіжим - порада від британського шеф-кухаря

Терези

Буденність пригнічуватиме. Настрій псуватимуть дрібні невдачі. З'явиться бажання щось радикально змінити. Не варто поспішати. Побалуйте себе смачненьким.

Скорпіон

Не час для відвертих розмов. Ризикуєте стати героєм пліток. Перевіряйте достовірність інформації, що надходить.

Стрілець

Краще працюватиметься в команді. Індивідуальні проєкти просуватимуться повільно. День вдалих покупок. Пройдіться по крамницях. Але не варто купувати одяг.

Козеріг

Двері офіційних установ будуть зачинені для вас. Виникатиме непорозуміння з керівництвом. Більше часу приділіть особистому життю. Дотримуйтеся обіцянок.

Водолій

Відправлятися у далекі подорожі й відрядження не слід. Мету не буде досягнуто. Перевіряйте свої розрахунки. Читайте уважно документи, які підписуєте.

Риби

Працюватиметься важко. Зато добре відпочиватиметься. Закінчуйте робочий день раніше звичного часу. Деякі справи можна перенести на кілька днів.

29 серпня в Україні буде спекотно. Синоптики розповіли, де чекати дощів.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 29 серпня: які знаки відчують себе справжніми щасливчиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути